Joomlaart üyeliği veya Joomlaart teması olan var mı?

Kodla Büyü
Joomlaart Temaları benim gözümden de geçiyor ama maalesef üyeliğimiz yok free olarak bulduklarımda işe yaramıyor :(

hocam üyeliğe ne gerek var, nette Joomlaart'ın zibil gibi temaları dolaşıyor. eğer özelden bana ulaşırssan 3-5 tane temayı sana yollayım.

BaRBaRYaN35' Alıntı:
http://www.templatebul.net/download/joomla/joomlart/joomlart-template-portfolio.zip
ben indirdim beta yazıyordu içinde. 19.69MB
..
http://hotfile.com/dl/123183541/abd8f52 ... 3.rar.html
Bu sanırım ful... 67.70Mb
...
hocam bi indirip deneyin. link çalışıyor. eğer işinize yaramazsa başka bir link ararım
...........
benzer ve FREE bir tema isterseniz o da burada :D
..
http://demo.joomlashine.com/joomla-temp ... endo/free/
...
:mrgreen: kaynak GOOGLE :mrgreen:

hocam temaları hemen deniyorum... Çok sağolun...

ja_portfolio.v1.1.3 teması
Modüller
mod_ataturk-diyor-ki
mod_lofarticlesslideshow(Haber Modülü)
mod_rokajaxsearch
mod_vvisit_counter
Bileşenler
ChronoForms_V3.2.0
com_datsogallery_1.8.4
com_rokdownloads-free
com_jce_1576_package
Ben bunları kullandım sanada kolay gelsin...

esinsahan' Alıntı:
ja_portfolio.v1.1.3 teması
Modüller
mod_ataturk-diyor-ki
mod_lofarticlesslideshow(Haber Modülü)
mod_rokajaxsearch
mod_vvisit_counter
Bileşenler
ChronoForms_V3.2.0
com_datsogallery_1.8.4
com_rokdownloads-free
com_jce_1576_package
Ben bunları kullandım sanada kolay gelsin...

:)))
Hocam elinizde varsa dosyaları paylaşırmısınız demek istemiştim. Yine de sağolun...

esinsahan' Alıntı:
Hocam şimdi yanımda yok kurumdaki bilgisyarda ondan isimlerini verdim öteki gibi verirdim tabiki.. :puhaha:
Hocam sağol yine de. BaRBaRYaN35 hocam sayesinde tema işini hallettim. ufaktan yapmaya başladım siteyi de. Site linkini paylaşıyorum. zamanı olan arkadaşlar yorumda bulunurlarsa sevinirim...

http://maktowindsurf.com/

esinsahan' Alıntı:
BaRBaRYaN35' Alıntı:
rica ederim. bulamadığın joomlart teması olursa söyle.bir çoğunu buldum.
Hocam sendeki joomlart temalarını paylaşabilri misiniz?
..
aslında bende hiç joomlart teması yok. sırf arkadaş istedi diye aradım buldum :D
ama üyesi olduğum yerli ve yabancı warez sitesi çok. bunlardan büyük bir kısmı da grafik sitesi.
birde google amca ile aramaz iyi sağolsun beni hiç mahçup etmiyor :mrgreen:
o yüzden elimdekileri paylaşmam zor. ama ben şunu istiyorum dersen onu büyük ihtimalle bulurum :mrgreen:

bu warez sitelerden idirdiğiniz ücretli temaları siteleriizde kullandığınızda acaba başınıza hiç iş geldimi
malum telif hakları acısından soruyorum

sarix' Alıntı:
bu warez sitelerden idirdiğiniz ücretli temaları siteleriizde kullandığınızda acaba başınıza hiç iş geldimi
..
hocam kendi yaptığım işlerde şu ana kadar hiç warez kullanmadım. onları modifiye etmektense kendim tasarlamayı hep tercih etmişimdir.

Birde bu konuda daha önce bir arkadaşın söylediği gibi ben bir temayı satın almış bir tasarımcı olarak bu temayı kaç web sitesinde kullanabilirim ? sonuçta para verip TÜM HAKLARIYLA satın aldığım bir temayı 1 değil 1000 sitede de kullanabilirmiyim ?

BaRBaRYaN35' Alıntı:
sarix' Alıntı:
..
hocam kendi yaptığım işlerde şu ana kadar hiç warez kullanmadım. onları modifiye etmektense kendim tasarlamayı hep tercih etmişimdir.

Birde bu konuda daha önce bir arkadaşın söylediği gibi ben bir temayı satın almış bir tasarımcı olarak bu temayı kaç web sitesinde kullanabilirim ? sonuçta para verip TÜM HAKLARIYLA satın aldığım bir temayı 1 değil 1000 sitede de kullanabilirmiyim ?
iki tip satış fiyatı oluyor genelde. Tek kullanımlık uygun fiyat bir de tüm haklarıyla satın alma fiyatı. Tüm haklarıyla almak daha pahalı oluyor ama o zaman da istediğiniz kadar kullanabiliyorsunuz sanırım.

ben gavick.com u kullanıyorum 1 yıl boyunca 5 site için tema kullanma hakkım var.
temayı kullanmadan önce gavick.com a domain olarak ekliyorum sonra sistemi kuruyorum .

ama şunu da söylüyorlar; bu kontrol mekanizmaları yeterli değil takip etmeleri imkansız ama ben hak hukuk diyerek parasını verdim aldım çokta güzel hiç sıkıntı çıkmıyor.

örnek: www.gop23nisan.k12.tr

ticari amaç güdecez tabi sonuçt yaptığım web sitesinden para kazanacağım
ozaman bu templateleri parayla almak lazım

sarix' Alıntı:
Wa-rez kurduğunuz zaman sonuçta bir nevi çalıntı mal ile iş yapmış gibi oluyorsunuz.

omd' Alıntı:
sarix' Alıntı:
Wa-rez kurduğunuz zaman sonuçta bir nevi çalıntı mal ile iş yapmış gibi oluyorsunuz.
..
peki tasarımı yaptığımız bilgisayarda yüklü windows ? tasarımı yaptığımız Adobe yada diğer ilaçlı programlar. :D

BBNET
Geri