Joomla Yardım?

Kodla Büyü

mazaka2012

Aktif Üye
Arkadaşlar geçen gün kurup deneyeyim dedim.Velhasıl kurdum.Ama paneldeki menü-kategori...vs şeyleri anlamadım.Panelde bir sürü kategori-menü ismi var ancak sitede görünmüyor.Kategorileri silip kendi kategorileri yapayım diyorum olmuyor.Üstte ve yandaki menüleri değiştireyim diyorum olmuyor..Bu kadar karışık yapmak zorundalarmıydı acaba?

Hocam zamanla çözersin. Joomla 10 numaradır, çözünce çok seveceksin. Yeni makale, kategori vs. oluştururken durum kısmının "yayınlandı" olmasına dikkat et. Üstelik kategori eklemek sitenin görüntüsüne birşey katmaz. Sadece makalelerinizi kategorize etmiş olursunuz. Siz makale yazarak başlayın bu işe. Sonra da menü yöneticisi kısmına geçin.

joomlatr.org, joomlabilgi.org, joomla.gen.tr web sitelerindeki joomla eğitimlerini dikkatle uygulayan zamanla öğrenirsiniz.

mazaka2012' Alıntı:
Arkadaşlar geçen gün kurup deneyeyim dedim.Velhasıl kurdum.Ama paneldeki menü-kategori...vs şeyleri anlamadım.Panelde bir sürü kategori-menü ismi var ancak sitede görünmüyor.Kategorileri silip kendi kategorileri yapayım diyorum olmuyor.Üstte ve yandaki menüleri değiştireyim diyorum olmuyor..Bu kadar karışık yapmak zorundalarmıydı acaba?

aşağıdaki linkte bulunan emin.umut hocamızın paylaştığı JOOMLA E-KİTABI okursanız birçok şeyi çözersiniz....KOLAY GELSİN...

joomla-f70/joomla-dersleri-e-kitap-t6838.html

BBNET
Geri