joomla ve intro eklemek

Kodla Büyü

aeness

Aktif Üye
joomla ile hazırlamış olduğum bi sitem var. Bunun giriş sayfasına intro eklemek istiyorum.Bi fikir verebilecek arkadaşım varsa sevinirim. Teşekkürler

intro derken joomlanın içinde mi yoksa bi intro eklerisiniz intro sonunda index.php ye yönlendirisiniz.

aslında arkadaşım site ilk açılışta index.php yi okuyor ya. ben açılışta hazırladığım intro açılsın istiyorum bunu nasıl değiştirecem hiç denemedim.

hocam mecburen ilk giriş sayfası olan php dosyasında olacak bu iş başka yolu yok.

Bunun için de javascript ile yapman gerekiyor.

http://www.dynamicdrive.com/

sitesinde bir çok bu şekilde giriş efektleri var. Bunlardan birini beğenip sonra içeriğini değiştirip javascript olarak php dosyana eklemelisin.

yok hocam çok kasmayın oluştur intronu introyu geçmi dersin siteye girişmi dersin bir tanede buton yada link ver bu dosyayı index.php 'ye yönlendir hazırladığın dosyayıda index.html olarak kaydet html php'den önce okunur

çok teşekkürler arkadaşlar. html nin php den önce okunacağını hiç düşünememiştim :)

tekrar anasayfaya basıldığı zaman ıntro sayfası gerı gelıyor? Pekı bunu nasıl halledebiliriz?

BBNET
Geri