hastasıyız dede Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,798 21 Kasım 2023 #1 uzun zamandır joomla ile uğraşmamıştım, şimdi bir web sitesi tasarlayacağım, mümkünse ücretsiz olmazsa da ücretli önerebileceğiniz siteler yada temalar var mı?
uzun zamandır joomla ile uğraşmamıştım, şimdi bir web sitesi tasarlayacağım, mümkünse ücretsiz olmazsa da ücretli önerebileceğiniz siteler yada temalar var mı?
asp-php Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,785 22 Kasım 2023 #3 Wp geçmenizi tavsiye ederim... Uzun dönem JM kullandım ama son 10 yılımı Wp ye verdim..
hastasıyız dede Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,798 22 Kasım 2023 #4 wp hiç kullanmadım kullanımı benziyormu joomlaya birde wp de var mı ücretsiz tema?
N namaldish Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 648 22 Kasım 2023 #5 wp nin eklenti, tema ve forum destekleri daha fazla hocam.. wp yi incelemenizi ve kullanmanızı öneririm..
wp nin eklenti, tema ve forum destekleri daha fazla hocam.. wp yi incelemenizi ve kullanmanızı öneririm..
hiboz Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,279 22 Kasım 2023 #6 Uzun yıllar joomla ile uğraşan biri olarak şunu tavsiye ederim: wordpress e geçin. Ücretli veya ücretsiz tema, eklenti, destek daha fazla bulursunuz.
Uzun yıllar joomla ile uğraşan biri olarak şunu tavsiye ederim: wordpress e geçin. Ücretli veya ücretsiz tema, eklenti, destek daha fazla bulursunuz.
asp-php Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,785 22 Kasım 2023 #7 WP candır; son 2 yılda 100+ Wp ile tasarım yaptım. JM gibi gereksiz hatalar almıyorsunuz.