joomla tasarım ücreti

Kodla Büyü

ozkan_misirli

Aktif Üye
Sa arkadaşlar. Hazır tema kullanarak oluşturacağım basit içerikli site yapmam istendi. Bu işi epeydir yapmadığım için piyasayı bilemiyorum. Kaç lira isteyeyim. Birde host için hangi firmayı tavsiye edersiniz?

200-500
arası size kalmış
altına inerseniz değmeyeceğini söyleyebilirim
diğer detaylar sizi ne kadar uğraştıracaksa alt limit üzerine koyabilirsiniz

ozkan_misirli' Alıntı:
Sa arkadaşlar. Hazır tema kullanarak oluşturacağım basit içerikli site yapmam istendi. Bu işi epeydir yapmadığım için piyasayı bilemiyorum. Kaç lira isteyeyim. Birde host için hangi firmayı tavsiye edersiniz?
.
kaç sayfa / yazı olacak ?
sadece kurulum ve ayarlamalar mı size ait olacak yoksa içeriği de siz mi gireceksiniz ?
güncellemeler size ait mi olacak ?
ya da ne kadar süre teknik destek vereceksiniz ?
.
tüm bu sorular maliyeti belirler.
- 500 lira istersiniz adamın 200 tane sayfası çıkar sayfa başı maliyet 2,5 tl olur.
- 200 lira istersiniz adamın 5 tane sayfası vardır. sayfa başı maliyet 40tl olur.

...
bu arada kartvizit siteler için joomla yerine wordpress tercih etseniz daha rahat edersiniz düşüncesindeyim...

ben 200 liraya da 2000 lraya da joomla site yaptım. Siteye joomla yada wordpress gözüyle bakmayın, tasarlayacağınız site firmanın ihtiyaçlarını ne derecede karşılayacak, sizi ne derece yoracak malyeti ne olacak, buna göre fiyat vermelisiniz.

BBNET
Geri