joomla stratejik plan

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
A

Anonymous

Misafir
merhabalar...TKY altındaki menüde bulunan stratejik plana tıklayınca dökümanın indirilmesini istiyorum ancak bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum..Yani menüye nasıl bağlayacağım..??

hocam nasıl link vercem işte onu anlayamadım..ÖZel html ile oluyor tamam ama menüye nasıl bağlayacam..kusura bakmayın uykusuzm 2 gündür linuxla uğraşıodum..:(

Stratejik Plan yazısı joomla makalesi değil sadece bir indirme bağlantısı mı olacak? Yoksa ayrıyetten bir makale de açılacak mı tıklayınca?

benim sana linkini verdiğim bileşenle hem makale içine hem de sadece link olarak verebilirsin herhangi bir download bileşeni kullanmadın joomlada link veremezsin

hocam geç cvp verdim..kusura bakmayın..ben bunu geçen sene yapıyordum..TKY diye bir ana menümüz var..Altında misyon,vizyon ve stratejik plan diye ayrı ayrı menüler var..Stratejik Plana tıklayınca direk indirmeye başlayacak..bunu nasıl yapacağımı unuttum :(((Lütfen birisi bunu anlatabilir mi?k.cokol hocam program kullanmaya gerek yok bildiğim kadarıyla..ama teşekkür ederim..

ben kendi okulumun sitesine daha download bileşeni kurmadım( şu an elimde birçok iş olduğu için uğraşmadım) kısa bir çözüm ürettim.
tky planını eski meb in verdiği ücretsiz 100 mb alana yükleyip link verdim.
http://www.siverekcumhuriyet.k12.tr/oku ... -plan.html
tabii bu geçici bir çözüm, çünkü okula bir download-paylaşım köşesi kurup anasayfada bu köşeye bir link vereceğim.Tüm indirilecek dökümanlar bir yerde olacak.
aşağıdaki sitede yaptığım gibi
http://www.siverekilgim.com/index.php/dosya-paylasimi

hocam inceliyorum hemen teşekkür ederim kendi yöntemimi de bulup yazıcam buraya..inşallah :))
biraz dik kafalıyım sanırım illa benim çözümüm olsun istiyorum :))kolay gelsin.

ben size bir fikir daha soyleyeyim. images dizininde bir klasör açın örneğim klasörün adı dosyalar olsun klasörün içine tky planını türkçe karakter olmadan adlandırarak ftp programıyla gönderin.diyelim ki dosyanın adı tky.pdf olsun
joomlada bir menü öğesi oluşturun türüne harici adres girin adres olarak da siteadi.com/images/dosyalar/tky.pdf girin ve menüye yerleştirin. tıklayınca direk inmesi lazım

k.cokol çok sağol..hallettim sayende..burada siteadi.com/images/dosyalar/tky.pdf site adını yazmaya gerek kalmadı..iyi günler,kolay gelsin..

ütopyada' Alıntı:
k.cokol çok sağol..hallettim sayende..burada siteadi.com/images/dosyalar/tky.pdf site adını yazmaya gerek kalmadı..iyi günler,kolay gelsin..
site adresini verir misiniz,merak ettim nasıl olmuş?

BBNET
Geri