joomla siteye nasıl dosya yüklenir?

Kodla Büyü
hocam oldukça basit önce bileşenler menüsünden phoca downloadı seçiyoruz açılan pencereden önce bir kategori oluşturacaksanız ör: ÖSS soruları daha sonra dosyalar sekmesine geçip yeni butonuna basıcaz burada açılan pencerede önce kategorimizi seçiyoruz sonra yükleyeceğimiz dosyanın adını verip(file name) yanındaki dosya tuşuna basıcaz ve açılan pencerede istediğimiz dosyayı bir klasör oluşturup içine yükleyeceğiz.Son olarak yayınlamak için menülerden phoca download kategori bölümüne link verip kaydeceğiz bu kadar.
ekranalntsfs.th.jpg

hocam şu yazmayı unutmuşum :) sırasıyla önce section(bölüm) sonra kategoriler sonra dosya sırasıyla olucak..
yani sections(bölüm) oluşturmağınız için kategori oluşmuyorum..bölümü oluşturup kategoriyi o bölüme bağlıycaz bu şekilde

eemree' Alıntı:
hocam oldukça basit önce bileşenler menüsünden phoca downloadı seçiyoruz açılan pencereden önce bir kategori oluşturacaksanız ör: ÖSS soruları daha sonra dosyalar sekmesine geçip yeni butonuna basıcaz burada açılan pencerede önce kategorimizi seçiyoruz sonra yükleyeceğimiz dosyanın adını verip(file name) yanındaki dosya tuşuna basıcaz ve açılan pencerede istediğimiz dosyayı bir klasör oluşturup içine yükleyeceğiz.Son olarak yayınlamak için menülerden phoca download kategori bölümüne link verip kaydeceğiz bu kadar.
ekranalntsfs.th.jpg

hocam mrhb yukarıda söylediklerinizi yaptım ama son kısmı anlamadım "Son olarak yayınlamak için menülerden phoca download kategori bölümüne link verip kaydeceğiz bu kadar." link verme olayını anlamadım yardımcı olurmusunuz?

BBNET
Geri