Evet yapılacak çok iş var fakat joomla çok bilgim yok ve kurumda diğer işlerimde çok yoğun

siz değerli arkadaşlarım yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim. İlk olarak temayı bende beğenmiyorum ilk kuran kişi bunu yapmış, güzel bir tema önerirseniz kurmak isterim, işkur olarak mavi beyaz tonlarını kullanıyoruz, bu renklerde olursa sevinirim.
Header kısa sürede yaptım, güzel birşey yapmak istiyorum fakat işsizler ve işverenlere hitap edecek birşey düşünüyorum ama bulamadım
Sol sütuna da biraz modül koymam lazım, stratejik planımız var pdf olarak bunu oraya link koyarak nasıl yayınlaya bilirim site içerisinde açılsın istiyorum. Bunun yanında personel fotoğrafları, gazete haberlerinde çıktığımız resimleri burada yayınlamak istiyorum ama hangi bileşen yada modül olur fikrim yok.
anasayfada haberlerin ortasında site header altında kurum resimlerinden seçmelerin rastgele geçtiği bir modül olablir ama onu da nasıl yaparım bilgim yok

makale başlıklarını küçültmem ve rengini değiştirmem gerek oda nasıl yapılır bilmiyorum

Eğer yardımcı oolursanız çok memnun kalacağım, iyi günler.