Joomla Personel Bileşeni Varmı?

Kodla Büyü

ttalan46

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar,bilgisayarbilisimdeki bütün personel bileşenlerini indirdiğim halde hiçbirini düzgün çalıştıramadım. Elinizde çalışan personel bileşeni varsa yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler....

benim elimde de 2 tane varmış bunlardan birini kurdum çalışıyor ama hangisini kurdum şimdi hatırlayamadım..İkisini de vereyim...(ikisi de büyük ihtimal aynı galeri-ikisi de çalışıyor olabilir)

Ekli dosyalar

hocam ben ikisinide kullandım ama ikisinde de hata verdi. bir türlü yapamadım. yardımcı olursanız size minnettar kalırım.çok teşekkürler

hocam ilk bileşende hem değişik yazılarda hatalar veriyor(ama hata vermesine rağmen başarılı bir şekilde kuruldu diyor) hemde tükçe karakterleri düzgün göstermiyor.
ikinci bileşen(com_qpersonel_v1.0.2_RC1.zip) ise şöyle bir hata veriyor: Parse error: parse error, unexpected ';', expecting T_FUNCTION in C:\wamp\www\components\com_qpersonel\qpersonel.html.php on line 123

aynı problemi bende yaşadım çözebilen varmı arkadaşlar,
ben şimdi satır satır qpersonel.html.php sayafasını taramaya başlayacağım

Arkadaşlar Qpersonel localde hata veriyor.
aynı bileşeni internette deneyin büyük ihtimalle sorunsuz çalışacaktır.

arkadaşlar bilindiği gibi Qpesonel ekibi bu projeji geliştirmeyi bıraktı. anlayacağınız güvenlik tehlikesi olabilecek bir yapıya sahip olan bu bileşeni kullanırken dikkatli olun. bende yolluyorum ama size %100 güvenli bir bileşen olmadığını tekrar hatırlatmak isterim.

Ekli dosyalar

BBNET
Geri