joomla mı? dreamweaver mı?

Kodla Büyü

fatihfrtna

Üye
arkadaşlar ben web sitesi yapacağım kendi okuluma güzel birşeyler olsun diyorum acaba hangi programı tavsiye edersiniz?
joomla, dreamweaver veya başka birşey sizce hangisini kullanmalıyım

joomla yada dreamweaver mı?
hocam bunların biri php kodlarıyla yazılmış değiştirilebilir site (joomla) diğeri web tasarım programı.
php yada asp desen veya joomla mı kullanayım yoksa kendimmi yazayım kodları desen anlarım ama bu sorunu anlamadım ben...

Web tasarımı üzerine birşeyler öğreneyim, deneyim kazanayım diyorsanız Dreamweaver.

Ama ben hazır içerik sistemlerini kullanmak istiyorum diyorsanız Joomla, Mamboo, WordPress gibi sistemleri kullanabilirsiniz

Hocam dreamweaver ve joomla karşılaştırılmaz. Word mü iyi PowerPoint mi gibi olur. Amaç farklı. Word kelime işlem, PowerPoint - Sunu

arkadaşlar bazı arkadaşlar haklı olarak yüklenmiş :(
ama ben web sitesi tasarlama konusunda çok zayıfım ve yeniyim şu ana kadar hep dreamweaver üzerinde araştırma yaptım başka birşeyle ilgilenmedim burada gezinirken joomla yı gördüm merak ettim bazı araştırmalar yaptım anlamadığım konular var dolayısıyla sizinde fikrinizi alayım ve ona göre kendime bir yol haritası çizeyim dedim

İlginç soruya UYGUN CEVAP

Arkadaşım Joomla ve Dreamweaver farklı şeylerdir. Biri içerik yönetimi diğeri web tasarım programıdır. Okul sitesi yapacağını söylüyorsun bu siteyi MEB in sağladığı server'da yayınlayacaksan Joomla için PHP desteği gerekiyor. Bu hizmeti MEB vermediği için Joomla işini unut.
MEB okullara yalnızca html kod desteği sağladığından yapacağın site HTML de yapılmalı.

Dreamweaver bunun için sana yardımcı olacaktır. Ya da en kolayı olan Frontpage de öyle.

Sanırım yolun başındasın Şimdiden Kolay Gelsin...

BBNET
Geri