Joomla ile yaptığım sitemin yeni şekli

Kodla Büyü
modül ve bileşenleri güzel oturtmuşsunuz hocami emeğinize sağlık
birkaç önerim olacak müsadenizle;
*site yapılandırmasında seo tüm aktif edebilirsiniz...
*fotoğraf albümü bölümünü her ziyaretçi görebilmeli bence, bu durum ziyaretçide siteye üye ol baskısı yaratıyor ama üyelerin foto upload olayı güzel. bu durum ziyaretçi sayfasında da geçerli
*bir de site durağan gibi ana sayfada hareketli bişeyler olmalı sanki. haber modülü gibi bişey olmalı kanaatim
*ziyaretçi bölümünde easy-book logosunu kaldırın derim :+1:

ana sayfada gavick haber bileşen modülünü kullanabilirsin. şarkı modülününde ayrı pencerede aç butonunu aktif etsen en azından sitede dolaşırken şarkı kesilmez diye düşünüyorum. fotogalerisini yukarıda hocamın belirttiği üzere herkes görebilmeli.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.siteyi kuralı 3 yıl olmasına rağmen joomlayı son 15 günde öğrenmeye başladım.Hepinize teşekkür ederim.

Hocam ben de tam bizim köye site yapıyordum. Elinize sağlık güzel olmuş. Birşey soracaktım hangi mp3 modülünü kullandınız. Ben simple mp3 player1.5.3 kurdum ama çalışmadı. Birde adım adım nasıl yaptığınızı anlatırsanız mp3 player ı size çok müteşekkir olurum Ben sinir oldum. iyi çalışmalar.

Arkadaşlar dediğim gibi bende joomla öğrenmeye yeni başladım.O yüzden elimde fazla miktarda modül ve bileşen yok.Elimdekileri 3 bölüm halinde yollıycam.1 bölüm

Ekli dosyalar

3. ve elimdekilerin son kısmını yolluyorum.Nasıl kullanıldığı konusuna gelince herbirini internetten ayrı ayrı nasıl kullanıldığını araştırarak yapmıştım.Umarım dosyalar işinize yarar.kolay gelsin

Ekli dosyalar

bilgekaan' Alıntı:
Hocam template içlerinde yok.hemen yollayım.

sağolasın acaba bu site için köy teması arayışlarına girdin mi? ben de böyle bir niyet içindeyim nasip olursa şubat tatilinde yapmayı düşünüyorum da kendi köyüme ücretsiz köy teması bulamadım

Yalnız_Kurt' Alıntı:
bilgekaan' Alıntı:
Hocam template içlerinde yok.hemen yollayım.

sağolasın acaba bu site için köy teması arayışlarına girdin mi? ben de böyle bir niyet içindeyim nasip olursa şubat tatilinde yapmayı düşünüyorum da kendi köyüme ücretsiz köy teması bulamadım
köy teması yapıp yükleyen rastlamadım hocam. en iyisi böyle yapmak veya hazır bi template değiştirmek

hocam ne işe yaradıklarını da yzarsanız sevinirim hepsi için cok tşkler :+1:

alpi' Alıntı:
hocam ne işe yaradıklarını da yzarsanız sevinirim hepsi için cok tşkler :+1:
modül ve bileşenleri internetten indirirken zaten ne işe yaradıklarını anlamak için isimlerini değiştirerek kaydettim.genelinin ne işe yaradığı zipli dosyalarda yazıyor

tdepkamil' Alıntı:
site virüslü arkadaşlar, girmeyin sakın.

Hocamıza katılıyorum dikkatli olun arkadaşlar...

sitedikkat.jpg

BBNET
Geri