joomla ile okul sitesi kuracağım. bir soru?

Kodla Büyü

aresbel3

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar elinde template olan var mı okul için?
Bir de ben ilk defa jommla ile çalışacağım. bu konuda yardımcı olabilecek fedakar bir arkadaş olursa sevinirim.

arkadaşlar bu hatanın sebebi nedir? dün gece ne güzel çalışıyordu site. şimdi çalışmıyor. anasayfanın yukarısında 3 satır hata yazısı çıkıyor..
http://www.ahmetsokmen.tk

Ekli dosyalar

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    103 KB · Görüntüleme: 701
Birkaç sebebi olabilir, sunucunuzdaki configuration.php dosyasını bilgisayarınıza indirin, wordpad programıyla açın farklı kaydet diyerek yine configuration.php ismiyle başka bir yere kaydedin, bu yeni dosyayı sunucuya gönderip eskisinin üzerine yazdırın hocam, kolay gelsin

Efedrin' Alıntı:
Birkaç sebebi olabilir, sunucunuzdaki configuration.php dosyasını bilgisayarınıza indirin, wordpad programıyla açın farklı kaydet diyerek yine configuration.php ismiyle başka bir yere kaydedin, bu yeni dosyayı sunucuya gönderip eskisinin üzerine yazdırın hocam, kolay gelsin

hocam şimdilik siteyi kaldırdım. tekrar kuracam joomlayı. ancak bu dediğiniz yolu denemiştim. düzelmemişti, aynı hata devam etmişti.

teşekkürler..

Bilgisayarımdan, siteye virüs bulaşmış, tüm dosyaları silip, bilgisayarını tarattıktan sonra, hosta joomla kurulumu yapınca sorun kalmadı.
Allahım bizi virüslerden korusun :D Sabahtır uğraşıyorum.

BBNET
Geri