en iyisi hangisi? mümkünse kalasör içeriğini gösteren
simple imaga galerry pro ve free sürümler klasörün içeriğini göstermektedir.asp-php' Alıntı:Joomlanın hiç bir bileşeni klaör içini göstermez... Mantığına ters
En güzeli geçen bir köy için yapmıştım. Klasörce al yayınlansın..
http://foldergallery.jv2.net/
Hocam sizin eklediğiniz plugindir... Bileşen değildir. Bir sürü bileşen var klasör içindeki resimleri gösterir. Ama pluginlerle kullanışlı bir fotoğraf galerisi oluşturamazsınız. Sadece bir haber yada içerik ile alakalı resimler eklersiniz.k.cokol' Alıntı:simple imaga galerry pro ve free sürümler klasörün içeriğini göstermektedir.asp-php' Alıntı:Joomlanın hiç bir bileşeni klaör içini göstermez... Mantığına ters
En güzeli geçen bir köy için yapmıştım. Klasörce al yayınlansın..
http://foldergallery.jv2.net/
Cumhuriyet'te Karne Heyecanı- 1. Dönem Sonu Karneleri Verildi.
20 Ocak 2012 cuma günü, okulumuzdaki tüm sınıflar, karnelerini aldı. Bazı öğrenciler mutluluktan uçarken bazıları da hüzünlüydü.Öğrencilerimiz tüm yıl boyunca yaptıkları çalışmaların meyvelerini aldılar.
Karneden sonra okulumuz yarıyıl tatiline girmiştir. Yarıyıl tatili 20 Ocak 2012 Cuma ile 5 Şubat 2012 Pazartesi günleri arasında olacaktır. 5 Şubat 2012 Pazartesi günü ise 2. dönem eğitim öğretime başlayacaktır.
Tüm sınıflarımızda karne alan öğrencilerimizden manzaralar
{gallery}genelkarne{/gallery}
4/B sınıfının öğrencilerinin karnelerini sınıf öğretmeni Koray ÇOKOL verdi. 4/B sınıfı başarıyla ve yeni umutlarla tatile girdi.
{gallery}4bkarne{/gallery}
3/D Sınıfının karnelerini sınıf öğretmeni Abdulkadir YUMRU verdi. Sınıfta büyük neşe hakimdi
{gallery}3dkarne{/gallery}
Okul yönetimi olarak tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.
bu konuda bir fikrim yok ayrı bir resim galerisi bileşeni de yoo theme nin widigate sidir.bu widigate ile oluşturduğum ana sayfa resim galerisi aşağıdaki linktedirbote_sevinc' Alıntı:phoca gealery de sorun yaşıyodum bi de bunu deneyeyim
phoca gallery seo için yapıla ayarlar yüzünden çalışmayabilirmiş diye okudum bu konuda fikri olan var mı bu arada
k.cokol' Alıntı:simple image gallery eklentisinde klasörün içine sınırsız sayıda koyduğunuz resimleri makaledee yada sitede herhangi bir modülde gösterebilirsiniz
sadece bir pligon kullanarak joomla web sitenizin istediğiniz yerinde sınırsız sayıda resmi sınırsız sayıda pozisyonda gösterebilirsiniz
tek yapmanız gereken images/stories dizininde klasör oluşturup o klasörün adını {gallery}klasör adı{/gallery} şeklinde yazmanızdır.
images/stories dizininde sınırsız sayıda klasör açıp her klasördeki resimleri sitenin istediğiniz yerinde kullanabilirsiniz.
modül yöneticisinde kullanmak için özel html modülünü açıp {gallery}klasör adı{/gallery} yazısını direk yazmaktır.
bu şekilde sitenizde istediğiniz yerde istediğiniz sayıda resimleri gösterebilirsiniz.
işte simple image gallery ile oluşturulmuş bir joomla makalesi
http://www.siverekcumhuriyet.k12.tr/oku ... r/323.html
örneğin yukarıdaki makalenin yönetim panelinde yazılışı aşağıdaki gibi
Kod:Cumhuriyet'te Karne Heyecanı- 1. Dönem Sonu Karneleri Verildi. 20 Ocak 2012 cuma günü, okulumuzdaki tüm sınıflar, karnelerini aldı. Bazı öğrenciler mutluluktan uçarken bazıları da hüzünlüydü.Öğrencilerimiz tüm yıl boyunca yaptıkları çalışmaların meyvelerini aldılar. Karneden sonra okulumuz yarıyıl tatiline girmiştir. Yarıyıl tatili 20 Ocak 2012 Cuma ile 5 Şubat 2012 Pazartesi günleri arasında olacaktır. 5 Şubat 2012 Pazartesi günü ise 2. dönem eğitim öğretime başlayacaktır. Tüm sınıflarımızda karne alan öğrencilerimizden manzaralar {gallery}genelkarne{/gallery} 4/B sınıfının öğrencilerinin karnelerini sınıf öğretmeni Koray ÇOKOL verdi. 4/B sınıfı başarıyla ve yeni umutlarla tatile girdi. {gallery}4bkarne{/gallery} 3/D Sınıfının karnelerini sınıf öğretmeni Abdulkadir YUMRU verdi. Sınıfta büyük neşe hakimdi {gallery}3dkarne{/gallery} Okul yönetimi olarak tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.
bir örnek daha
http://www.siverekcumhuriyet.k12.tr/oku ... r/322.html
k.cokol' Alıntı:hacı sen ne yapmışsın yaa
klasör adı 3dkarne olacak
yönetim panelinde joomla makale yazarken klasör adını 2 tane galeyi yazısının arasına yazıyorsun
yani "{gallery}3dkarne{/gallery}" yazısı joomla makale yazarken yazıyorsun yoksa klasörü 3dkarne diye adlandırıyorsun
k.cokol' Alıntı:
dokmeefrail' Alıntı:eklediğin resim tam seçilmiyor (ayarlar için)
bu yazı sanırım modülün içindeki bir php dosyasından değiştiriliyordurdokmeefrail' Alıntı:1. click to open image yazısını nereden değiştiriyoruz kodların içinde göremedim.
2.bazı klasörlerin içini gösterirken aynı dizindeki başka bir klasörün içini göstermiyor