joomla hata

Kodla Büyü

alios6161

Site Gezgini
Arkadaşlar aşağıdaki gibi bir hata mesajı alıyorum, bellek sorunu gibi birşey galiba, bayağı bir haber, foto sildim düzelmedi. Acaba nasıl düzeltebilirim. okulum, görele imam hatip lisesi
Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 24 bytes) in /home/goreleim/public_html/libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 462

alios6161' Alıntı:
Arkadaşlar aşağıdaki gibi bir hata mesajı alıyorum, bellek sorunu gibi birşey galiba, bayağı bir haber, foto sildim düzelmedi. Acaba nasıl düzeltebilirim. okulum, görele imam hatip lisesi
Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 24 bytes) in /home/goreleim/public_html/libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 462

Endişe edecek bir durum yok. Kullandığınız panelden girişinizi yapın (cpanel, plesk vb.) web adresinizin database bölümüne gelip database name e bağlı tabloların olduğu yerde tüm tabloları seçerek "TABLOLARI ONAR" seçeneğini seçip devam edin SİTENİZ ESKİ haline geri dönecektir.

KOLAY GELSİN...

herhangi bir panel kullanmıyordum, joomla üzerinden yapıyordum güncellemeleri, benden önce joomla da yapılmış site ben de ona devam ediyordum.

alios6161' Alıntı:
herhangi bir panel kullanmıyordum, joomla üzerinden yapıyordum güncellemeleri, benden önce joomla da yapılmış site ben de ona devam ediyordum.

web sitesini oluşturduğuınuz domain ve hosting hizmeti aldığınız bir yer vardır mutlaka onu aldığınız yer ile irtibata geçerek panel kullanıcı adı ve şifrenizi alıp oradan yapın...

sanırım veritabanı şişme hatası. arkadaşın dediği gibi phpmyadmin ile onar derseniz hata giderilecektir

kebirhost joomla ile tam uyumlu değil özellikle k2 bileşeni kullanıyorsanız siteniz hata vermeye başlar. bunun gibi birçok joomla uygulaması kebirhost alanında maalesef çalışmıyor.

BBNET
Geri