Joomla hakkında bir soru?

Kodla Büyü

dj_alper

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar. http://www.nurdagi.gov.tr/ bu sitenin yan tarafındaki bölümleri nasıl yapmışlar. Modül mü onlar? Modül ise resmi nasıl göstertiyorlar o şekilde. Yani kısacası kaymakamımız yazan yerin altına kaymakamın resmini nasıl koymuşlar? Aynı şekilde bağlantılar kısmının altındaki bağlantı resimlerini nasıl koymuşlar? Joomla ya yeni yeni giriş yapıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim... Şimdiden teşekkürler :(

Modül Yöneticisi ekranında Yeni dedikten sonra Özel HTML seçeneği ile html kodu olarak istediğiniz içeriği istediğiniz kısımda gösterebilirsiniz.

Modüllerden yeni tıklayıp burdaki seçeneklerden özel HTML seçip sonraki butonuna tıklıyoruz. Burdan yeni modülümüze başlık belirleyip şablonda konumunu belirliyoruz. Başlık olarak istediğinizi yazın. Hemen altta metin editörü sizi bekliyor olacak burda sayfamıza resim dosyanızı ekler altına isim yazarsınız.

Tekrar teşekkürler arkadaşlar. Bu kadar kolay birşey olduğunu tahmin edebiliyordum ama bir türlü nereden yapılabileceğini tahmin edememiştim :++:

BBNET
Geri