joomla eğitim videosu

Kodla Büyü
Re: joomla eğitim videosu isteyenler

Chip dergisinin verdiği mi? Yoksa farklı mı kardeş? Boşa beklemeyelim malum hotfile v.s. ücretsiz kullanıyoruz.

İndiren arkadaşlar bir yorum yaparlarsa biz de ona göre indirelim yani...

computerteacher' Alıntı:
Umarım faydası olmuştur arkadaşlara
Hocam, hotfile üyeliğin varda oradan mı yükledin nedir dosyaları... Kim dosyanın içeriğiyle ilgili soru sorsa cevaplamıyor, teşekkür eden herkese cevap yazıyorsun.
İndiren arkadaşlar bari siz cevap yazın, dosyanın içeriği nedir? Daha önce chip dergisinin verdiği mi? Yoksa farklı mı ?

evet chip dergisinin verdiği videolar.ayrıca bu şekilde hitap etmen çok yanlış.faydası olacağını düşündüğüm için yükledim.ister indir ister indirme.

computerteacher' Alıntı:
evet chip dergisinin verdiği videolar.ayrıca bu şekilde hitap etmen çok yanlış.faydası olacağını düşündüğüm için yükledim.ister indir ister indirme.
Benle beraber en az 3-4 mesaj var yukarıda içerik hakkında bilgi isteyen. Onların hiç birisinde cevap yazılmıyor ama hafif iğneleyen sözler oldumu direk cevap geliyor. Evet hitabımın yanlışlığının farkındayım, ama ne yazıkki bu ülkede bazen böyle hitap etmediğiniz zaman cevap alamıyorsunuz. Cevap için Allah razı olsun.

Yukarıda toplasan 4 mesaj var anca. amma da sallamıssın. O hitap şeklini kendin gibiler için kullan arkadaşım benim için değil.Hoşuna gitmediyse bakmazsın bir daha neden sürekli cevap bekliyorsun.Ayrıca sana cevap yazmak zorunda da değilim.

BBNET
Geri