joomla dosyalarını nereye kopyalıyoruz?

Kodla Büyü

ttalan46

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar, ben joomla dosyalarını wamp üzerinden çalıştırıp kuruyorum ama birçok bileşende hata alıyorum. birçok forum sitelerinde bunun sebeblerinden birisininde phpnin sürümlerinden kaynaklandığını yazmışlar. bende wamptan ayrı kullanacağım herhangi bir yazılım kullanmak istiyorum. bana önerebileceğiniz joomla kurabileceğim bir yazılım varsa yardımcı olusanız sevinirim şimdiden tşk(Qpersonel bileşenini bir türlü çaıştıramadım.Onun için başka yazılıma ihtiyaç duydum)

arkadaşım Qpersonel localde çalışmayabilir.Bendede aynı sorun olmuştu hosta attıktan sonra çalıştı.Bazı bileşenler localde çalışmıyor ama hostta attıktan sonra yüklersen sorun çıkmayacaktır...Bu arada ben wampserver ile çalışıyorum diğer bileşenlerin çoğunda hiç sorun yaşamadım.bence en son sürümünü indirin bilgisayardaki bütün artık dosyalarını silip tekrar ayarlarını yapın derim.Php konusunda ben wamp server i tek geçerim.Hiç sıkıntı çıkarmadı.

windows için xammp var, joomla'nın son sürümünü indirip sorunsuz çalıştırabilirsiniz. Alternatif olarak easyphp ve apachetriad programlarını deneyebilirsiniz.

BBNET
Geri