alpi Üye Mesajlar 1,162 20 Şubat 2010 #1 JFolder::create: Infinite loop detected JFTP::store: Bad response Uyarı! - Dosya taşıma başarısız. joomla dosya yüklerken bu hatayı alıyoru bir türlü çözemedim bilen biri yardım edebilir mi siteyi yeni sunucuya yükledim
JFolder::create: Infinite loop detected JFTP::store: Bad response Uyarı! - Dosya taşıma başarısız. joomla dosya yüklerken bu hatayı alıyoru bir türlü çözemedim bilen biri yardım edebilir mi siteyi yeni sunucuya yükledim
alpi Üye Mesajlar 1,162 20 Şubat 2010 #2 bu hatayı bilen yok mu arkadaşlar ya tmp ve log klasorlerine izin veremiyorum biri yardım etsin lütfen
bu hatayı bilen yok mu arkadaşlar ya tmp ve log klasorlerine izin veremiyorum biri yardım etsin lütfen
I ihsaniye Aktif Üye Mesajlar 146 20 Şubat 2010 #3 ftp yazma okuma ayarlarında sıkıntı görünmüyosa configuration.php dosyanızı kontrol edin sanki bişey yanlış da ondan işlem yapamamış gibi görünüyo ..
ftp yazma okuma ayarlarında sıkıntı görünmüyosa configuration.php dosyanızı kontrol edin sanki bişey yanlış da ondan işlem yapamamış gibi görünüyo ..
scorpion209 Aktif Üye Mesajlar 118 21 Şubat 2010 #4 hcm google da arat büyük ihtimal sorununu bulursun gibime geliyor