joomla da resim sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jasmin23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

jasmin23

Site Gezgini
Merhabalar...
Arkadaşlar joomlada coinslider slide show diye bir modülü kurdum.Bu modülün içine kendi resimlerimi
upload ediyorum.Resimler eklendikten sonra type kısmında image olarak değilde text/generic olarak görünüyor.
dolaysıyla slide da görünmüyor..nasıl düzeltebilirim acaba.??

resim uzantısını mı desteklemiyor acaba. O modülü kullanmadım ama aynı resmi farklı slide modülünde uygulayın sorun var mı , ya da aynı modüle başka uzantılı resim ekleyin . Yada modül özellikleri ile de ilgili olabilir.

Modülün image klasörü içinde 8 tane jpg var.onları görüntülüyor.Ama benim attığım Jpg leri göstermiyor.??

modülün image isimlerinin aynısını verin örneğin image01.jpg isimli resim modülün kendi dosyasında var
sizde ki de jasmin.jpg :)
sizinkinin ismini image01.jpg die değiştirip upload edin .. görüntü olacak mı bu geçici çözüm tabi:)
hocam modülü paylaş ta sitenin birisine kurup bakayım ben de yardımcı olabıleceğim şekildeyse belki küçük bir ayrıntıdır.

Hocam benim yüklediklerim resimde görüldüğügibi type kısmında text yazıyor.
.

Ekli dosyalar

• resim.jpg
    resim.jpg
    77.3 KB · Görüntüleme: 692
hocam ftpden modcoinslider/images klasörüne .jpg uzantılı resimlerini at. Daha sonra yonetim panelinden bu modüle gel . Üzerine tıkla. Sağında açılan modül ayarlamalarına images file name yazan yere örneğin resmin adı image.jpg oldugu gibi uzantısıyla birllikte yazın. alt text - teaser text var oralara da resim ile ilgili açıklamaları yazarsın kaydedersin denedim . İstediğiniz şekilde oldu

eğer modül ayarlarında bulunan resim sayısı yeterli deilse , modülün xml dosyasında o resimlerin kodlarıyla çoğaltırsın. İstediğin kadar resim olur

hocam kendi yüklediğim resimleri image01,image02 olarak sizin dediğinz gibi kaydettim oldu.çok sağolunr.Hocam son bir soru bu slideın
geçişi çok yavaş bunun hızı ayarlanabilirmi?

.jpg .JPG büyük-küçük ayrımına dikkat etmen lazım. Benim başımada geldi

BBNET
Geri