C cooografya Aktif Üye Mesajlar 238 23 Şubat 2010 #1 Arkadaşla joomlayı kurduktan sonra anasayfada orta bölümde çıkan hoşgeldiniz yazısını nasıl değiştiririm?
Arkadaşla joomlayı kurduktan sonra anasayfada orta bölümde çıkan hoşgeldiniz yazısını nasıl değiştiririm?
adeministrator Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 907 23 Şubat 2010 #2 hocam sanırım joomlaya yeni başlamışsınız. Bu tür sorular için google'da arama yapmanız yeterli.
Yalnız_Kurt Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,642 23 Şubat 2010 #3 cooografya' Alıntı: Arkadaşla joomlayı kurduktan sonra anasayfada orta bölümde çıkan hoşgeldiniz yazısını nasıl değiştiririm? Genişletmek için tıkla ... yönetim panelinden Menüler - Ana Menü - Ana Sayfa - Menü Öğesi: [ Düzenle ] - sağ tarafta Sayfa Başlığı oradaki yazıyı değiştir kaydet
cooografya' Alıntı: Arkadaşla joomlayı kurduktan sonra anasayfada orta bölümde çıkan hoşgeldiniz yazısını nasıl değiştiririm? Genişletmek için tıkla ... yönetim panelinden Menüler - Ana Menü - Ana Sayfa - Menü Öğesi: [ Düzenle ] - sağ tarafta Sayfa Başlığı oradaki yazıyı değiştir kaydet
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,473 23 Şubat 2010 #4 Yönetim paneline girin. Menüler -> Ana Menü - > Anasayfaya tıklayın. açılan sayfanın sağındaki seçeneklerden ayarlayabilirsin.
Yönetim paneline girin. Menüler -> Ana Menü - > Anasayfaya tıklayın. açılan sayfanın sağındaki seçeneklerden ayarlayabilirsin.