Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Joomla 3.x sistemde yootheme glass üzerinde çalıştığım siteyi beğenilerinize sunuyorum. Site kurumsal temeller üzerine kurulmuş olup ürün ekleme özelliği sonradan eklenmiştir. www.bebelersarayi.net
Bebeler Sarayı
mağaza adı ve logosu çok önceden tescil edilmiş.ben de ada uygun bişeyler yapmaya çalıştım
çerçeve ile slaytları pek uyduramadım yapmak istediğim ile ortaya çıkan ürün pek uymadı, ama yeni slaytları çerçeveye uyduracağım
sosyal medya sayfasını daha açmadım açar açmaz aktif olacak teşekkür ederim yorumunuz için
mağaza sahibinin joomla ve wordpress siteler için ön yargısı vardı ön yargının nedeni bu tür sitelerin geç açılmasıydı. benim siteyi görünce joomla olduğuna inanamadı http://tools.pingdom.com/fpt/#!/bgBsvn/ ... sarayi.net
sitenin tamamı 2.61 saniyede yükleniyor sunucu 0,25 saniyede yanıt veriyor. sunucu litespeed olduğu için site sunucu yanıt verme süresinde açılıyor.