Joomla 3.2 - Yapı ve Dekorasyon Sitesi

Kodla Büyü

Braweheart01

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Kamil Kaya Hocam ile birlikte hazırladığımız yapı ve dekorasyon sitesini beğenilerinize sunuyorum.
Site joomla 3.2 sistemde yootheme glass teması kullanılarak hazırlanmıştır.
Olumlu olumsuz eleştirilerinizi bekliyoruz

www.laleyapi.com.tr

Siteniz gayet güzel olmuş hocam.. Geçenlerde de Kamil Hocam'dan yardım istedim ama geri dönüş olmadı maalesef.. Buna benzer bir site de benim yapmam gerek.. Joomlayı kuruyorum, temayı da kuruyorum fakat sizinki gibi gelmiyor görüntü, siteyi bu hale getirmek için gereken işlemleri adım adım yazar mısınız ?? Bir de bu siteye kurduğunuz modül, bileşen gibi eklentilerin ismini rica edebilir miyim ??

referanslarımız bölümünde bt content showcase kullanmışınız ama bi link bulamadım indirecek.. zahmet olmazsa sitede kullandığınız tüm eklentileri mail yoluyla gönderme şansınız olur mu ?? mailimi özel mesajla atıyorum size..

fatihinfedaisi' Alıntı:
referanslarımız bölümünde bt content showcase kullanmışınız ama bi link bulamadım indirecek.. zahmet olmazsa sitede kullandığınız tüm eklentileri mail yoluyla gönderme şansınız olur mu ?? mailimi özel mesajla atıyorum size..
özel mesajla bilgi yolladım

2 usta bir işe el atmış ve çok güzel web sitesi olmuş. Elinize Sağlık Çok beğendim. Ellerinize Sağlık

fatihinfedaisi' Alıntı:
Siteniz gayet güzel olmuş hocam.. Geçenlerde de Kamil Hocam'dan yardım istedim ama geri dönüş olmadı maalesef.. Buna benzer bir site de benim yapmam gerek.. Joomlayı kuruyorum, temayı da kuruyorum fakat sizinki gibi gelmiyor görüntü, siteyi bu hale getirmek için gereken işlemleri adım adım yazar mısınız ?? Bir de bu siteye kurduğunuz modül, bileşen gibi eklentilerin ismini rica edebilir miyim ??

soruyu sorduğunuz konuya kısa da olsa bir cevap yazdım ama okumadınız sanırım... Gerçi sorunuzun kapsamı çok geniş. Öyle birkaç cümle ile açıklanacak birşey değil. Bence joomla video derslerinden başlayabilirsiniz..

joomla-f70/ahmed-ziyauddin-gumushanevi-dernek-sitesi-joomla-t122635.html

Hocam çok güzel bir site olmuş. Elinize sağlık. Kullandığınız temayı, varsa başka güzel temalarınızı, eklentilerinizi ve kaynak sitelerinizi paylaşırmısınız acaba ?

BBNET
Geri