B Braweheart01 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,078 31 Ekim 2012 #1 Ajans sahibi değiştiğinden dolayı site kapanmıştır. Site yönetiminden bu konunun silinmesini rica ediyorum
Ajans sahibi değiştiğinden dolayı site kapanmıştır. Site yönetiminden bu konunun silinmesini rica ediyorum
muratbdg Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 862 31 Ekim 2012 #3 Sitedeki resimlerin çözünürlükleri çok kötü.
B Braweheart01 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,078 31 Ekim 2012 #4 muratbdg' Alıntı: Sitedeki resimlerin çözünürlükleri çok kötü. Genişletmek için tıkla ... resimleri temaya uygun şekilde ayarladım çözünürlüklerini, farklı tarayıcılarda da denedim. fakat ie8 de resimler biraz bozuk görünebiliyor bunun dışında grafiklerde bir sorun bulamadım bu arada kullanılan tema yootheme ücretli kulüp temasıdır.
muratbdg' Alıntı: Sitedeki resimlerin çözünürlükleri çok kötü. Genişletmek için tıkla ... resimleri temaya uygun şekilde ayarladım çözünürlüklerini, farklı tarayıcılarda da denedim. fakat ie8 de resimler biraz bozuk görünebiliyor bunun dışında grafiklerde bir sorun bulamadım bu arada kullanılan tema yootheme ücretli kulüp temasıdır.