Joomla 2.5 Otel Sitesi

Kodla Büyü

Braweheart01

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Merhabalar Arkadaşlar Küçük bir şehir oteli için hazırladığım web sitesini beğenilerinize sunuyorum

www.ayyildizotel.com

Joomla 2.5 Zijji premium temasını kullanarak hazırladım. Temayla birlikte gelen eklentilerin dışında fazla birşey kullanmadım. Logo , otele pek uygun değil fakat katalog ve kartvizitlerinde çok uzun süredir varolduğu için web sitesinde de aynı logoyu kullandık

swanp' Alıntı:
eline sağluk güzel olmuş,temayı paylaşır mısın kardeş?
saygılar
Temanın Yapımcısı Endenozyalı Müşlüman bir web tasarımcı. themeforestte 2 teması var ve bildiğim kadarıyla geçim kaynağı da bu temaların satışları
Ona saygımdan dolayı temayı paylaşamam.Tema yapımcısı Ahmad Haidar'a site tasarımında bana verdiği destekten dolayı buradan teşekkür ediyorum

ogrt_kartal' Alıntı:
bana biri şu joomla'yı öğretsin
elimden geldiğince yardımcı olabilirim.

Ne yani müslüman olmasa paylaşacak mıydın?Ücretini ödeyerek ticari bir iş yaptıysan sorun yok.Ahmet Haidar'ın mail adresini PM atarsan kendisinden alabilirim. Selamını söyleyerek :)
saygılar

k.cokol' Alıntı:
swanp' Alıntı:
eline sağluk güzel olmuş,temayı paylaşır mısın kardeş?
saygılar
Temanın Yapımcısı Endenozyalı Müşlüman bir web tasarımcı. themeforestte 2 teması var ve bildiğim kadarıyla geçim kaynağı da bu temaların satışları
Ona saygımdan dolayı temayı paylaşamam.Tema yapımcısı Ahmad Haidar'a site tasarımında bana verdiği destekten dolayı buradan teşekkür ediyorum

ogrt_kartal' Alıntı:
bana biri şu joomla'yı öğretsin
elimden geldiğince yardımcı olabilirim.

tabiiki ücretini ödedim. kendisi ile themeforest üzerinden yazışıyoruz.
sattığı 2 tema vardır
http://themeforest.net/item/loroe-respo ... hor=hainug
http://themeforest.net/item/zijji-corpo ... hor=hainug

Sanırım burada bir yanlış anlaşılma oldu, kurduğum cümle sanki ben onunla sırf müslüman olduğu için alışveriş yapmışım gibi anlaşıldı. Alakası yok, temasını satın almadan önce onun hangi milletten olduğunu bile bilmiyordum adam temasını neredeyse sıfır hata ile yapmış ve destek mesajlarına anında yanıt verdi ve onun sayesinde joomla ile ilgili birçok konuda bilgi sahibi oldum. İşinde gerçekten uzman.

BBNET
Geri