Joomla 2.5 Giyim Mağazası Sitesi

Kodla Büyü

Braweheart01

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar yeni tamamladığım giyim mağazası sitesi hakkındaki yorumlarınıza sunuyorum
Joomla Sürümü: 2.5.6 Türkçe
Kullanılan Tema: gavick pro e-sport
İçerik Yönetimi: k2 ve joomla content
Site Adresi: www.shelife.com.tr

Aslında ilk başta online satış şeklinde anlaşmıştık sonra mağaza sahibi online satış fikrindne vazgeçince virtuemart yerine k2 kullandım. Aslında virtuemart bileşeni sadece katalog olarak kullanılıyor fakat fiyat olayı hiçbir zaman kaldırılamıyor. tema da % 100 k2 uyumlu olduğu için k2 ile ürünleri listeledim.
yorumlarınızı bekliyoruö

Orta slayyat ki bayan resimleri çok kalitesiz. Patlama olmuş düşük çözünürlükten dolayı

asp-php' Alıntı:
Orta slayyat ki bayan resimleri çok kalitesiz. Patlama olmuş düşük çözünürlükten dolayı
bayan resimlerini netten buldum ancak photoshop ile bu kadar düzeltebildim. Şimdi anlıyorum mağazaların niçin gerçek mankenler kullandıklarını :)
dijitalyerli' Alıntı:
güzel olmuş hocam. :alkis:
joomla ile ne zamandır ilgilenmiyordum. alışveriş işinde iyiymiş.
joomladan ziyade herşey temada bitiyor. gavick pro veya joomla art gibi profosyonel firmaların temalarını kullanarak TR'deki en şık e-ticaret sitelerinin benzerlerini veya daha iyilerini yapabilirsiniz.
Bir de dip-not mağaza veya e-ticaret sitelerinde asla wa-rez kullanmayın. aynı temayı demo bir alanda ware-zini denedim. site sağdan soldan taşma yaptı modüller düzgün yerleşmedi kısaca onu net ortamına yükleyen kişi kodlamasıyla oynayıp yüklemiş. böyle oynanmış bir temada kredi kartıyla alışveriş yapan müşterilerin güvenliğini sağlamak pek de kolay olmaz. Zaten 40 euro ya gavick pro üyeliği aldık. Bütün temaları indirebiliyoruz. aynı adamın başka bir firmasında da gavick teması kullanacağız.

BBNET
Geri