Joomla 2.5.6 Son Sürüm Harika Bir Tema ( İşinize Yarayacak )

Kodla Büyü
ücretsiz temaları mümkün olduğunca kendi yapımcılarından indirmenizi tavsiye ederim.
arkadaşın paylaştığı tema endos temasıdır. indirme linki de aşağıdadır.
http://www.qualityjoomlatemplates.com/category/dark/
not: tema , arka plan renlkleri ve stili itibarıyla siyah-koyu öğeler içeriyor. okul siteleri içinse canlı renkler barındıran temaları bulmanızı tavsiye ederim.

ben siteye tıklayında google de tag lansın diye verdim adresi. (anladığınızı düşünmüştüm ama :idea:

kardeş zaten ordan indrdim. sizinle paylaştım. Eğer hotfile a yükleyip zaman ayırdıysam sonuçta buda bir emek. Üstelik hotfile da bir premium üyeliğim yok. Yani indirme başına para almıyorum.

selcuk_hoca' Alıntı:
kardeş zaten ordan indrdim. sizinle paylaştım. Eğer hotfile a yükleyip zaman ayırdıysam sonuçta buda bir emek. Üstelik hotfile da bir premium üyeliğim yok. Yani indirme başına para almıyorum.
işte hotfile dan tema indirmek çok tehlikeli ben de arkadaşiları uyarmak için yazıyorum.
geçen aylarda ben de bir siteden tema indirdim yapımcısı değildi hotfile türü bir upload sitesinden indirmiştim. siteyi kurdum bayağa da emek harcadım. güzellik salonu sitesiydi.son anlarda birşey fark ettim. sitenin altında bir boşluk vardı. önemsedim. üstüne gittim. boşluğun nedeni sitenin index.php sine zararlı kod yazmışlar. siteye giren herkesin bilgisayarına virüs gönderiyormuş. eğer yakalamasam büyük bir facia olacaktı. belki o siteden gelen virüs kişilere zarar verecek ve sorumlusu ben olacaktım.bu nedenle dosya paylaşım sitelerinden kesinlikle tema indirmenizi tavsiye etmiyorum, çünkü yükleyen kişinin yüklemeden önce içine ne koyacağını bilemezsiniz.tabii ben selçuk hocayı suçlamıyorum o da indirip yüklemiş ama ilk yükleyen kişinin temayı orjinal haliyle yükleyip yüklemediğinden kimse emin olamaz.

BBNET
Geri