Joomla 2,5 Şeker Fabrikası Sitesi

Kodla Büyü

Braweheart01

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Joomla art mendozite teması kullanarak tasarladığım şeker fabrikası sitesini beğenilerinize sunuyorum.
www.alfet.com.tr
olumlu olumsuz eleştirileriniz bana ve ileride benzer site tasarlayanlara kaynak teşkil edecektir.

teşekkür ederim yorumlarınız için
menü sistemi tema yazılımından gelmektedir. joomla art da modüllleri direk menüde açılan bir öğe olarak gösterebiliyoruz. yine açılır menü sistemi tema yazılımında bulunmaktadır

Koray hocam firma değişmişsin hayırdır ..

Eline sağlık güzel bir çalışma olmuş;

Ayrıca " Okunma 114 defa " bence olmamalı...

eline sağlık hocam.. site güzel olmuş.. ayıptır sorması kaça anlaştınız hocam.işimi gücümü bırakıp web site işine gireceğim..

merhaba arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için teşekkürler
müşteriyi delta bilgisayar firması bulduğu için linki oraya verdim.Büyük firmalar bireysel olarak site yapmak olmuyor onlara fatura kesilmesi lazım, sözleşme gerekiyor.
Siteyi tüm güncellemeler benden şeklinde anlaştık. Burada fiyat belirtemem, ama emeğimizin karşılığını aldık diyebilirim.

k.cokol' Alıntı:
Büyük firmalar bireysel olarak site yapmak olmuyor onlara fatura kesilmesi lazım, sözleşme gerekiyor.

Bizim zaten bilgisayarcılar olarak en büyük sıkıntımızda buradan geliyor. Bir çok firmnın yaptığı sayfalara taş çıkarıp daha kaliteli sayfalar yapabilecek arkadaşlar içimizde var. Fakat firma profili olmadığı için fatura kesemediğimiz için işi firmaya kaptırıyoruz. Hergün host ihtiyacı olan arkadaşlar foruma yazı yazıyor, tavsiye ettiğimiz yer a, b c gibi firmalar...

Şunda eminim ki içimizde bir çok sunucu yöneten çok arkadaş var...

Neticede devlet memuru olduğumuz için kimse kabuğundan çıkamayıp merdiven altında site yapıp başka kişiler adında yayınlıyor...

asp-php' Alıntı:
k.cokol' Alıntı:
Büyük firmalar bireysel olarak site yapmak olmuyor onlara fatura kesilmesi lazım, sözleşme gerekiyor.

Bizim zaten bilgisayarcılar olarak en büyük sıkıntımızda buradan geliyor. Bir çok firmnın yaptığı sayfalara taş çıkarıp daha kaliteli sayfalar yapabilecek arkadaşlar içimizde var. Fakat firma profili olmadığı için fatura kesemediğimiz için işi firmaya kaptırıyoruz. Hergün host ihtiyacı olan arkadaşlar foruma yazı yazıyor, tavsiye ettiğimiz yer a, b c gibi firmalar...

Şunda eminim ki içimizde bir çok sunucu yöneten çok arkadaş var...

Neticede devlet memuru olduğumuz için kimse kabuğundan çıkamayıp merdiven altında site yapıp başka kişiler adında yayınlıyor...
aslında ticari olarak bu işi yapıp firma kurmak zor birşey değil.herhangi bir arkadaş-akraba üzerine kurulabilir. ben mesela ayda 1-2 site yapıyorum ayda 1-2 site için firma açmaya gerek duymuyorum sıkıntıya değmez.asıl sorun zaman sorunu hem okulda ders verip hem de firma açıp prof. web tasarımı yapmak zor iş.

BBNET
Geri