joomla 1.5 banner flash ekleme???

Kodla Büyü

suferi

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar o kadar siteye baktım .
Bu banner a flash ekleme konsunda tam bir açıklama yok...
tam olarak anlatabilecek arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirimmm...

Tam anlatabilecek birinin olabileceğini sanmam ama mantığını anlatayım. Önce bir modül hazırlayın flashınızı ekleyin daha sonra bunu top pozisyonuna alın. Template seçmiş olduğunuz şablonun css kodlarına giderek top pozisyonun çözünürlük ayalarını girin bu değerler sizin flashınıza uygun olsun. Top çözünürlüğünü ayarlerken user1,user2,user3 pozisyonlarının başlangıç değerlerini aşağı çekin yoksa bunlarda top pozisyonun altında kalıcaktır. Muhtemelen user3 aşağı çekmeniz yeterli gelicektir. Bu pozisyonlarda temadan temaya değişiyor ben varsayılan temayı baz aldım.
Modülü nasıl oluşturum buna flashı nasıl eklerim diyorsan şu konuyu incele:
joomla-f70/flash-saatin-arka-planini-nasil-transparan-yapabilirim-t35221.html

Anlatığım yöntemin dışındada yöntemler vardır css kodlarıyla aranız iyiyse bu sizin için zor olmayacaktır.

hasari hocam benim css ile aram olmadığı için buradan birşey anlamadım.yani umarım anlamışsınızdır.başka nasıl yolu var hocam? yani tek amacım sizin hazırladığınız template tarzı bişeyleri kendim düzenlemek istiyorum. bugünkü yardımlarınız için teşekkürler. sorularımla umarım sıkmamışımdır. saygılar ve sevgilerimle

Temadan temaya değişiyor hocam temanızı bilmediğimiziden birşey söyleyemeyiz. Burada temanızı paylaşırsanız bizde inceleriz ne yapılması gerekiyorsa yardımcı olmaya çalışırız.
Eklemek istediğiniz bannerin çözünürlük değerlerinide belirtmeniz gerkiyor. Hatta mümkünse onuda paylaşın.
Çözüm olarak yaa şablon bannere uyarlanacak ya da banner şablona uyarlanacak.

BBNET
Geri