joomla 1.0.12 okul sitesine sınıf ekleme

Kodla Büyü

ekicimert

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar yeni bir okul sitesi kurdum kendi çapımda adres www.nevzatayazyibo.k12.tr
sorularımı ve sorunlarımı sıralamak gerekirse
1. ilk olarak qpersonel bileşeni nedenini bilmediğim bir şekilde sorun verdi.
2. siteyi birkaç kez google a kayıt ettiysemde aramalarda çıkmıyor...(Arama Motoru Dostu URL Göster: evet seçili ve htacces değişti)
3.birde menü sorunu varki oda şöyle : şimdi üstdeki menüde açılır menü kullanıyorum mesela okulumuz menüsü açılıyo menü oluştururken bi menüye illa bi link vermem gerekiyomu yani okulumuz menüsüne link vermeden yapabilirmiyim .
4. Sınıflarımız diye bi menü açmak ve sınıflarımızın etkinliklerini ayrı ayrı sergilemek istiyorum buna göre her sınıfın öğretmenine sadece kendi sınıfının sayfasını düzenleme değiştirme gibi bir imkanımız varmı acaba teşekkürler şimdiden
iyi çalışmalar...

1-) Sorunu bilmeden çözümünü bulmamızı beklemeyin hocam, nasıl bir sorun verdi
Qpersonel'in forumunda bir sürü hata ve çözümü var bi bakın bence

2-) Google'da bulunması 1.5-2 ay sürer hocam. özelliklede ilk sıralara çıkman.
Google site araçlarından robot oluşturup sitenin ana dizinine at, site haritası oluştur ve sadece bekle

3-) Tam olarak anlayamadım açıkcası. Okulumuz altında açılan diğer menüler var ama okulumuzda link olmasın mı diyorsunuz? eğer öyleyse Okulumuz menüsünü Ayraç (Wrapper-Seperator) olarak yapın

4-) Bildiğim kadarıyla öyle bir seçeneğiniz yok.

ayrıca hocam size tavsiyem joomla 1.5.xx kurmanız. 1.0'a ait modül ve tema desteği kalmıyor yavaş yavaş.
1.5.14'e güncelleyebilirsiniz.

1. sorunu kaldırıp tekrar yükleyerek çözdüm şu an için
2. sorun için dediklerinizi yapacağım teşekkürler.
3. sorun için tam benim istediğim cevabı vermişsiniz teşekkrüler .
4. sorun için öyle bi şansımız varsa bilenler yardımcı olursa sevinirim.

bu güncelleme işini biraz araştıracağım herhangi bi sorun olmazsa bende sürümü yükseltmeyi düşünüyorum

iyi çalışmalar....

BBNET
Geri