joomla örneği'ni bilgisayarımızda nasıl çalıştırıyoruz?

Kodla Büyü

bilisim55

Seçkin Üye
Seçkin Üye
joomla ya yeni başladım kurdum.biraz uğraştım.şimdi yeni bir örnek buldum.onu nasıl bilgisayrımda düzenlicem..www klasörünün içine mi atcam? sonra adres çubuguna ne yazcam yardım lütfen??

hocam örnek derken?
Şablon mu yani.
Joomlanın hangi sürümünü kullanıyorsun o da önemli.
Önce wamp indir.
Sonra joomla 1.5 indir.
joomlayı kur.
Bu şekilde başla ve sorunun olursa biz buradayız.

hocam joomla 1.5 kurdum easyphp kurdum...örnek yaptım.ama internetten bulduğum bir şablon üzerinde çalışmak istiyorum.ne yapmam lazım?

Hocam bende joomlaya yeni başlayanlardanım. Joomlada(1.5) hazırlanmış güzel bir okul şablonu buldum bu siteden,ona güvenerekten okulun web sayfasını joomlaya çevirmeye kalkıştım. Uğraşa uğraşa joomlayı kurdum ama şablon ne yazık ki eksik ya da hatalı olduğundan malesef bir işe yaramadı.

Elinizde ya da bildiğiniz joomla 1.5 ile hazırlanmış ya da buna uyumlu bir okul sitesi şablonu varsa ve benimle paylaşırsanız çok memnun olacağım. İlgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim... :(

farbah' Alıntı:
Hocam bende joomlaya yeni başlayanlardanım. Joomlada(1.5) hazırlanmış güzel bir okul şablonu buldum bu siteden,ona güvenerekten okulun web sayfasını joomlaya çevirmeye kalkıştım. Uğraşa uğraşa joomlayı kurdum ama şablon ne yazık ki eksik ya da hatalı olduğundan malesef bir işe yaramadı.

Elinizde ya da bildiğiniz joomla 1.5 ile hazırlanmış ya da buna uyumlu bir okul sitesi şablonu varsa ve benimle paylaşırsanız çok memnun olacağım. İlgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim... :(

joomla-f70/

bu başlık altında arkadaşların paylaştığı birçok tema mecut aramayı kullanarak bulabilirsiniz...

bilisim55' Alıntı:
hocam joomla 1.5 kurdum easyphp kurdum...örnek yaptım.ama internetten bulduğum bir şablon üzerinde çalışmak istiyorum.ne yapmam lazım?

şablon üzerinde oynama yapmak joomlaya yeni başlayan biri için ciddi atılım hocam :D
kod bilginiz iyi durumdaysa kurcalamak lazım...
internetten indirdiğiniz template klasörü içindekilerle oynamanız gerek
ama önce çeşitli sitelerden dersler bölümünü incelemenizi tavsiye ederim

ama eğer çalışmaktan kastınız bannerdeki resmi değiştirmek falansa bilelim ona göre yazalım...

BBNET
Geri