merhaba arkadaşlar. benim bir sorum olacak. sizlerden aldığımız temaları joomlaya koyunca yada başka bir yerden alınan temaları neden menüler değişiyor otomatik olarak. birde mesela menüde bir linke tıkladık. bir sayfaya bağlanıyoruz değilmi. işte o bağlanılan sayfanın düzenlemesini nasıl yapacağız.
oofff ...
iyice kafam karıştı.
ha bir de bir sorunum daha var. ben sayfaya slide-show-pro koydum. sayfada tam ortaya. daha sonra bir makale koydum. makaleyi koyunca sağ tarafta anket falan ne varsa. sayfanın en altına kaydı. yani kısaca bu koyduğumuz şeylerin yerini nasıl düzenleyeceğiz tam olarak. bi right bi left anlıyorum ben orda diğerleri ne demek nereyi kastediyor. hiç bilmiyorum? lütfen birileri şu sorularıma yardımcı olsun. saygılar.
ilgilenenlere şimdiden TEŞEKKÜRLER
oofff ...

ha bir de bir sorunum daha var. ben sayfaya slide-show-pro koydum. sayfada tam ortaya. daha sonra bir makale koydum. makaleyi koyunca sağ tarafta anket falan ne varsa. sayfanın en altına kaydı. yani kısaca bu koyduğumuz şeylerin yerini nasıl düzenleyeceğiz tam olarak. bi right bi left anlıyorum ben orda diğerleri ne demek nereyi kastediyor. hiç bilmiyorum? lütfen birileri şu sorularıma yardımcı olsun. saygılar.
ilgilenenlere şimdiden TEŞEKKÜRLER