Hocam Güzel host yazılımla ilgili konularda teknik destek hariç güzel bir firma izlenimi verdi bana son 4 günde. C paneli de oldukça güzel ve gelişmiş özellikler var.
Bu arada eklentileri devre dışı bıraktım, temayı değiştirdim, wp super cache eklentisini devre dışı bırakıp tekrar aktif hale getirdim, Jetpack eklentisi üzerinden sitenin wordpress.com ile bağlantısını kesip tekrar bağlantı kurdum ve biraz bekledim. Tüm sorunlar düzeldi. Bunlardan hangisi etkili oldu bilmiyorum. Belki wordpress sunucularının host değişikliğinden sonra biraz zamana ihtiyacı vardı.
Şu ana kadar host aldığım veya denediğim, awardspace, webadam, markum, natro, güzelhosting, wop-group ve niobeweb arasından, niobewebi tek geçerim. Gayet hızlı ve anında canlı teknik destek var. Öyle ticket falan hiç uğraşmadım. Daha sorundan bahsetmeden sorunu tespit etmelerinden yazılımsal olarak olaya hakimler. En kötü ihtimal kullanıcı tanımlarınızla sitenizin yönetim arayüzüne bağlanıp sorunu teşhis edebiliyorlar. Ancak fiyatları çok çok pahalı. Ben o yüzden hostumu taşıdım.