Jazz & Auris

Kodla Büyü

DotCom

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Merhaba,

2012 1.4 Fun Jazz Benzinli CVT otomatik 80 bin km

2012 1.4 Auris Dizel otomatik 80 bin km.

Bu iki araç arasında hangisini tercih edersiniz. Fiyatları yaklaşık aynı. Kayda değer herhangi bir değişen yok ikisinde de.

Otomatik araç aşamasına doğru geçiyoruz.

kulllandığım dizel corolla şanzumanı çok kötüydü 1 den 2 ye geçme kararını zor veriyordu. 15-20 km kullanmadan almamanızı öneririm

Re: Jazz & Auris

FİYATLAR 52 bin TL.

Dizel auristeki şanzıman Jazza göre hakikaten farklı. Vites geçişleri bariz. Auris dizel olduğu için daha cazip

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Hocam kime sorduysam otomatik alacaksan Honda al diyorlar. Benim arkadaşım aradı taradı en sonunda senin verdiğin fiyatın aynısından Honda Jazz otomatik aldı. Bilgin olsun.

Tam otomatik çok yakar onu da göz önünde bulundurun. sonra şehir içi 10 litre benzin yakıyor dersiniz honda otomatik kullananlar dediğimi bilir. Onu da tüple çözdüler

Bagaj, donanım, sorunsuzluk olarak jazz önde.
Güç lazımsa dizel auris.
Jazz yakıt olarak hiç üzmez, keşke dizel alsaydım dedirtmez. Şehir içi kullanımınız fazlaysa ben jazz derim. Cvt tam otomatik değildir manuel viteslerden her zaman daha az yakar. (8 senedir jazz kullanıyorum 2005 ve 2011 model. şehir içi 6,5-7 şehir dışı 5-5,5 yakar)

Normal şartlar altında auris ondedir. Sınıf farkı var her seyden önce. Ama işin içine otomatik girdiği zaman ki toyoyanın otomatiğinde soru işaretleri bihayli fazla..

auris in benzinli tam otoamtiği var onu sorsan auris derdim ama dizel otomatik auris kesinlikle önermem. Çünkü ne yapmaya çalıştığı belli olmayan bir yarı otomatik şanzımanı var

Bu arabaların boş ağırlıkları ne hocam. Baktın mı hiç?
Manuel dizel auris olsa iyi olurdu ancak otomatikte jazz daha iyi. Bilemedim. Bak şimdi bende kararsız kaldım.

DotCom' Alıntı:
Merhaba,

Bu iki araç arasında hangisini tercih edersiniz. Fiyatları yaklaşık aynı. Kayda değer herhangi bir değişen yok ikisinde de.

Sayın Hocam Ne aldınız? Ben de 2012 Auris 1.6 Elegant almak istiyorum. Auris aldıysanız değerli yorumlarınızı bekliyorum..

saraci41' Alıntı:
DotCom' Alıntı:
Merhaba,

Sayın Hocam Ne aldınız? Ben de 2012 Auris 1.6 Elegant almak istiyorum. Auris aldıysanız değerli yorumlarınızı bekliyorum..

Henüz bir araç alamadım sayın hocam. Mevcut aracımı satabilirsem, Auris almayı düşünüyorum.

Geçen hafta babama dizel auris aldık. Renault kangoo'dan sonra teknoloji harikası gibi geliyormuş :D

ertsen' Alıntı:
Geçen hafta babama dizel auris aldık. Renault kangoo'dan sonra teknoloji harikası gibi geliyormuş :D

Hayırlı olsun Hocam. Bir test sürüşü yapıp bizim gibi meraklıları için bir inceleme yazısı yazarsınız artık:)

DotCom hocam siz de hayırlısıyla arabayı satıp gönlünüze göre araba alırsınız inşaAllah. Hangimiz önce alırsak deneyimlerimizi paylaşalım :)

saraci41' Alıntı:
ertsen' Alıntı:

Hayırlı olsun Hocam. Bir test sürüşü yapıp bizim gibi meraklıları için bir inceleme yazısı yazarsınız artık:)

DotCom hocam siz de hayırlısıyla arabayı satıp gönlünüze göre araba alırsınız inşaAllah. Hangimiz önce alırsak deneyimlerimizi paylaşalım :)
Hocam arada 700km mesafe var. Yaza denerim inşallah :D

Bugün 2011 1.6 Elegant Tüplü bir tane Auris alıyorum. İzlenimlerimi paylaşırım

2014 Auris Advance Sky Pack Multi Drive S var hocam bende.Geçen yıl almıştım.CVT şanzıman var.Çok memnunum aracımdan.

Ben de 2012 Gül gibi CVT Avensisimi sattım:( Eşim kullansın diye Auris aldık. İnşaAllah pişman olmayız

BBNET
Geri