JA Nickel full kuramıyorum

Kodla Büyü

blackpeace83

Seçkin Üye
Seçkin Üye
netten JA Nickel - 2nd Mar 09 Joomla 1.5 Template FULL indirdim. içerisinde
Extensions,
ja_nickel_source_files.v1.0 ,
quickstart,
Templates klasörleri cıktı.
hepsinin içinde de zip li dosyalar cıktı hangisini kuracağım yardımcı olur musunuz?

blackpeace83' Alıntı:
netten JA Nickel - 2nd Mar 09 Joomla 1.5 Template FULL indirdim. içerisinde
Extensions,
ja_nickel_source_files.v1.0 ,
quickstart,
Templates klasörleri cıktı.
hepsinin içinde de zip li dosyalar cıktı hangisini kuracağım yardımcı olur musunuz?

hocam siz tema olarak kullanacaksınız sanırım,
bunun için templates klasörü içindekileri kopyalayın ve joomla ana dizindeki teplates klasörü içerisine atın
joomla admin panelinden tema yönetiisinden ja nickeli varsayılan olarak atayın...
umarım anlaşıldı, yoksa devam :+1:

hocam joomlayı kurdun ve sadece temayımı değiştirmek istiyorsun yoksa daha joomlayıda mı kurmadın. tam olarak yazarsan elimden gelen desteği veririm.

eğer joomlayı kurduysan ve temayı değiştirdiysen ftp den gir ve templates klasörünün içine senin elindeki templates klasörünün içindeki ja_nickel isimli klasörü gönder. sonrada joomla yönetim panelinden tema seçeneklerinden etkinleştir yani varsayılan olarak ata.

kolay gelsin.

hocam quickstart klasörünü ftp ye atar ve normal joomla kurulumu yaparsınız içeriği yükle derseniz demo sayfasındaki bilgiler ile içerik oluşturarak tüm bileşen ve modüllerini kurarak çalışır hale gelir
kendiniz joomla kurduysanız templates klasöründeki joomlada templates klasörüne atarak sadece temayı kurarsınız daha sonra istediğini bileşen ve modları ayrı kurmanız gerekli.

ilhami80' Alıntı:
hocam joomlayı kurdun ve sadece temayımı değiştirmek istiyorsun yoksa daha joomlayıda mı kurmadın. tam olarak yazarsan elimden gelen desteği veririm.

eğer joomlayı kurduysan ve temayı değiştirdiysen ftp den gir ve templates klasörünün içine senin elindeki templates klasörünün içindeki ja_nickel isimli klasörü gönder. sonrada joomla yönetim panelinden tema seçeneklerinden etkinleştir yani varsayılan olarak ata.

kolay gelsin.

hocam joomlayı kurdum template değiştirme işlemini gerçekleştiyorum sorun yok. fakat full olarak indirdiğim pakette template dışında klasörler var.
örneğin source files diye klasör var bunları nereye kopyalacığım . quickstart var bunun ne olduğunu anlamadım. isterseniz http://rapidshare.com/files/214479060/janick15.rar
http://www.easy-share.com/1904230904/janick15.rar
adreslerinden bi indirip bakabilirsiniz. su an sadece templateyi kurdum. onunla idare ediyorum.

.Kaf-Kef.' Alıntı:
hocam quickstart klasörünü ftp ye atar ve normal joomla kurulumu yaparsınız içeriği yükle derseniz demo sayfasındaki bilgiler ile içerik oluşturarak tüm bileşen ve modüllerini kurarak çalışır hale gelir
kendiniz joomla kurduysanız templates klasöründeki joomlada templates klasörüne atarak sadece temayı kurarsınız daha sonra istediğini bileşen ve modları ayrı kurmanız gerekli.

hmmmmm anadım sağol hocam

blackpeace83' Alıntı:
.Kaf-Kef.' Alıntı:

hmmmmm anadım sağol hocam

oldu hocam.ufak bi sorun çıktı ama yüklendi.teşkürler

BBNET
Geri