istanbul tatil icin gunluk kiralik dairede kalan var mi

Kodla Büyü

cavzer

Aktif Üye
İstanbuldaa bayramdan sonra esim ve ailesiyle birlikte istanbula bir hafta gezmek istiyoruz. kalmak icin baska bir konu daha acmistim ogretmen evinde kalan arkadaslar ogretmen evini onermisti. sordum kisi basi fiyatlari bizim icin 40 aile icin 50 . 5 kisi gidecegiz gunluk ortalama 200 -250 lira 1 haftada 1600-1700 tutacak .sahibinden sitesinde gunluk kiralik evler var 50-100-150 civari ama ne kadar guvenilir kalacagimiz yer yada tutacAgimiz kisi bilemiyoruz sizin tecrubeleriniz olursa paylasabilirmisiniz

cavzer' Alıntı:
İstanbuldaa bayramdan sonra esim ve ailesiyle birlikte istanbula bir hafta gezmek istiyoruz. kalmak icin baska bir konu daha acmistim ogretmen evinde kalan arkadaslar ogretmen evini onermisti. sordum kisi basi fiyatlari bizim icin 40 aile icin 50 . 5 kisi gidecegiz gunluk ortalama 200 -250 lira 1 haftada 1600-1700 tutacak .sahibinden sitesinde gunluk kiralik evler var 50-100-150 civari ama ne kadar guvenilir kalacagimiz yer yada tutacAgimiz kisi bilemiyoruz sizin tecrubeleriniz olursa paylasabilirmisiniz
..
hocam istanbuldaki GÜNLÜK KİRALIK ilanlarının bir çoğu FARKLI AMACA hizmet etmek için oluşturulan daireler. o yüzden güven meselesi önemli. bir arkadaş da benzer bir şeyi düşünüyordu ama sonunda öğretmen evinde kalmaya karar vermişti forumda.

etiler kısmında uygulama oteli vardı bir turizm meslek lisesinin. bence onu bir araştırın derim...

Günlük kiralık evlerde kalmak mı? Allah korusun.
Ustelik de aile ile.

Genelde o evler ufak apartmanlarda olur ve normal komsular olmaz binanın tum dairelerinin hepsi kiralıktır
ve gece 12 den sonra başlar canlılık. Uyuyabilene de aşkolsun.

Temizlik hijyen konusunu katmıyorum bile ama sabahı nasıl edersin bilemiyorum.

Tatil beldelerinde haftalık yada en azından 3-4 günlük kiralanan eşyalı evler vardır onlar gibi değildir kısacası bu evler.

Bence kalabileceğiniz en uygun yer öğretmen evi..hangi semtte kalmayı düşünüyorsunuz..

BBNET
Geri