hocalarım istanbulu bilen veya istanbulda çalışanlardan istanbulun neresi bir öğretmen için uygundur. sakin ve rahat taraflar nerelerdir tavsiyelerininzi bekliyorum
pawofeagle' Alıntı:ŞİLEDE YAŞAYAN VEYA BİLEN VAR MI EV BULMA İMKANI NASILDIR. AĞVADA KİRALIK DAİRE VAR MIDIR ŞİLEDEN Mİ GİT GEL YAPILIR. SARIYERDE KİRALAR NASILDIR NE SEVİYEDEDİR YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI
furkan35' Alıntı:Adalar nasil guzel dedilerde ben acikcasi tsunamiden korkuyom.![]()
63 puan hocamAli KOCA' Alıntı:PUAN kaç hocam bende düşünüyorum
bende lisede dalgalar konusunu hatırlıyorum 8.5 siddet buyuk bir dalga olusturamaz mı?okyanus derin oldugu için mi diyorsunuz?neyse konu dısına cıkmayayım.Birine sordum adalar cok tenha bir yermiş dogru mu?ulaşım sıkıntısı da varmış...istanbul gezilecek yer kalınacak yer degil diye telkin de bulunuyorlar ve cok kalabalık neden acaba?begenilmeyen bir yerin azalması gerekmez mi?bu matematik bizi kandırıyor sanki :mrgreen:halk' Alıntı:furkan35' Alıntı:Adalar nasil guzel dedilerde ben acikcasi tsunamiden korkuyom.![]()
Marmarada 8.5 şiddetinde bir deprem dahi olsa tsunami olmaz. Tsunami okyanusta olur. Depremden sonraki dalgaların git gide büyümesi lazımki dalga boyu da büyüyebilsin.
Ben evvelki senelerden birinde şileye iyiden iyiye karar vermiştim. Son anda eşimin vetosu ile vazgeçtim.
bulutkral' Alıntı:sizce 63 puanla esenyurtr ,küçükçekmece,bahçelievler,kağıthane,şişli veya büyükçekmece den bir meslek lisesi gelir mi hocalarım??