Güvenlik önlemleri derken? Siz ne gibi önlemler alıyorsunuz?hasari' Alıntı:Güvenlik önlemlerinizi alırsanız sorun kalmaz yedeklemeyede gerek yok. Ekstra iş çıkarmış olursunuz kendinize.
En kötüde olsa herbilgisayara mutlaka bir virüs programı yüklenmelidir. Bu birinci ve vazgeçilmez kuralımız.yesimk06' Alıntı:Güvenlik önlemleri derken? Siz ne gibi önlemler alıyorsunuz?hasari' Alıntı:Güvenlik önlemlerinizi alırsanız sorun kalmaz yedeklemeyede gerek yok. Ekstra iş çıkarmış olursunuz kendinize.
Okulda ağda virüsler dolaşıyor, bin tane flash bilgisayarlara takılıyor okuldaki bilgisayara taktığım flası evdeki bilgisayara da takıyorum. En çok korktuğum şey harici diske virüs girmesi o yüzden dosyalarımı mümkünse internet ortamında da saklıyorum. yedek al yedeğin yedeğini al. Ufffffffffff! Bu teknoloji bizi paranoyak yaptı. :?
by_rebel' Alıntı:Hocam imkansız diye birşey yoktur, zamanında BIOS'a da virüs yazılamazdı ama yazdılar. Zor diye birşey yoktur, imkansız zaman alır.Ama tabii ki benim fikrim de eğer imajda virüs varsa bu imaj alınmadan önce yazılmıştır.