iphone 5

Kodla Büyü

shift_delete

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar, sahibinden.com, gitti gidiyor tarzı sitelerde şahışların yada mağazaların satmış olduğu iphone 5 telefon hakkında bilginiz var mı? Pasaport kayıtlı 1 yıl avrupa garantili olduğu söyleniyor.Fiyatlar 1500-1600 civarı, malum diğer sitelerdede 2100-2200 civarı. Sizce güvenilirmi bu fiyat farkına o riski almaya değer mi?

1500-1600 verdikten sonra 1990 ver vatan'da hafta sonları %25 indirimle satıyorlar o şekil al.
Sahibinden den alırsın belki iyi çıkar evladiyelik kullanırsın ama iyi çıkmazsa (ki ben çıkmayacağını düşünüyorum) peşinde dolaşırsın. 300-400 tl için risk almaya değmez.

İphone 5'lerde çizik çıkma durumları oluyor hocam bizzat inceledikten sonra al telefonu ayrıca kayıtları geçici yapıyor genelde satıcılar bunlara dikkat et bimeks yılbaşında 1800 lira civarında sattı takip et bence Tr garantili al..

hocam onlara eski telefonların imei numaralarını yüklüyorlar. bazen tek imei numarasını 3-4 telefona birden yüklüyorlar. aradan 2-3 ay geçtikten sonra telefon kilitleniyor. ben almazdım. eğer akrabalarınızdan umreye giden varsa 1300 tl+115 vergisi 1415 e geliyor ve daha garantili oluyor. faturası da olur sıkıntı yaşamazsınız. ben öyle yaptım ve gayet memnunum

çok sağolun arkadaşlar kafamda soru işareti vardı artık tamamen sildim ordakileri, peki Arabistanda Apple Store varmıki hocam?

BBNET
Geri