ip değiştirme sorunu

Kodla Büyü

tekinergun80

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ip değiştirme için e mail eski posta kutusuna geliyor ama onun şifresini bilmiyorum? şifreyi okul da bilmiyor ne yapabilirim?

admin@meb.k12.tr durumu anlatan bir mail at hocam. Onlar şifreyi milli eğitime yollayacak ve size bilgi mail i yollayacak. Milli eğitimden gidip alacaksınız. Aynı durum bende de var. ben 2 gün önce mail attım ama henüz gelmedi cevap. Bunun dışında da öğrenme yolu yok malesef. Bekleyeceğiz biraz :(

arkadaşlar eski e postalarınızı unutun. 03124131195 nolu telefonu arayın veya admin@meb.k12.tr adresine mail atın. yeni e posta adresinizi ve şifrenizi ilçe milli eğitime gönderiyorlar oradan alıyorsunuz.

ya da panele girebiliyorsanız yeni bir kullanıcı oluşturup kendi mail adresinizi tanımlayın. Bu sayede ip değişikliğinde sizin adresinize mail gelir. Ben bu şekilde çözdüm...

mitto' Alıntı:
ya da panele girebiliyorsanız yeni bir kullanıcı oluşturup kendi mail adresinizi tanımlayın. Bu sayede ip değişikliğinde sizin adresinize mail gelir. Ben bu şekilde çözdüm...
ilk panele girdiğimde kendi hotmaillimi tanımladım ama gelmiyor yetki bölümünden editör yapmıştım acaba ondan mı kaynaklı.. gelmiyor mail okulun mail adresine mi geliyor?
bu kısmı çok saçma olmuş ıp değişti ne bu ya? her yerden girebilmem lazım

bilbil' Alıntı:
mitto' Alıntı:
ilk panele girdiğimde kendi hotmaillimi tanımladım ama gelmiyor yetki bölümünden editör yapmıştım acaba ondan mı kaynaklı.. gelmiyor mail okulun mail adresine mi geliyor?
bu kısmı çok saçma olmuş ıp değişti ne bu ya? her yerden girebilmem lazım

Keşke editör yerine yönetici yapsaydınız. Bende her ihtimale karşı 6 hesap var. :) Bu arada mail adresinize geliyordur. İstenmeyen postaya düşüyor genellikle. İstenmeyen postayı kontrol ettiniz mi?

mitto' Alıntı:
Keşke editör yerine yönetici yapsaydınız. Bende her ihtimale karşı 6 hesap var. :) Bu arada mail adresinize geliyordur. İstenmeyen postaya düşüyor genellikle. İstenmeyen postayı kontrol ettiniz mi?

hocam ne bileyim acemilik.. yok mail adresimde gereksiz kutusunda bile yok.. keşke gmailimi verseydim

tekinergun80' Alıntı:
ip değiştirme için e mail eski posta kutusuna geliyor ama onun şifresini bilmiyorum? şifreyi okul da bilmiyor ne yapabilirim?
Hocam ip değiştirme sorununu yeni bir kullanıcı tanımlayıp ve bu kullanıcının mail adresini hotmail, yahoo, gmail gibi bir e mail adresi verirsen ve o kullanıcı ile giriş yapılırsa problem çözülür.en azından ben böyle yapıyorum.

YusufULUCANLAR' Alıntı:
Hocam ip değiştirme sorununu yeni bir kullanıcı tanımlayıp ve bu kullanıcının mail adresini hotmail, yahoo, gmail gibi bir e mail adresi verirsen ve o kullanıcı ile giriş yapılırsa problem çözülür.en azından ben böyle yapıyorum.

hocam o nasıl oluyor? konuyu açar mısınız?

bilbil' Alıntı:
YusufULUCANLAR' Alıntı:

Hocam okulunuzun yönetim paneline girdiğinizde sol tarafta menüler arasında Kullanıcılar menüsü olacak. Oradan yeni bir kullanıcı adı tanımlayın. Kullanıcıya da yönetici hakları verin. MEBWEB yönetim Paneline girilemiyor. Resimleri açılınca aktarırım.

hocam kullanıcılar menüsünden kullanıcı tanımladım hotmail hesabı yazdım ama yetki editör dedim.. ve panele okuldanda ulaşamıyorum ıp adresiniz değişmiştir deyip epostaya mail atıyor ama hotmail hesabına değil heralde okulun mail hesabına atıyor onunda şifresini ilden isteyeceğiz daha

kullanıcılar menüsünden yeni kullanacı (yönetici olsun) ve mail adresini tanımladıktan sonra kullanıcı isminin sağındaki kilit düğmesine tıklayın. yeni şifre işlemlerini tanımladığınız mail adresine gönderecektir.
mail adresinize gelen linke tıkladığınızda şifreyi tanımlarsınız.
sistem IP bazlı çalıştığı için yeni kullanıcıyı başka bilgisayarda (mesela evdeki bilgisayardan) giriş yaparak açın.

bilbil' Alıntı:
YusufULUCANLAR' Alıntı:

Hocam resim ektedir

Ekli dosyalar

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    50.2 KB · Görüntüleme: 452
solomonte' Alıntı:
Arkadaş, evde de girebilmek için bir kullanıcı daha ekledim yönetici olarak.
Şifre için e-posta gelecekti ama bekle bekle bu saat oldu... Okuldan beş buçuk gibi çıkarken göndermiştim. Eve geldim bu saat oldu daha yeni geldi.
Tabi e-postadaki bağlantı süresi de çoooooktan geçti...

Ne diyeyim ben sizlere bilmiyorum ki... :shock:

hocam meb mail adresine daha hızlı geliyor bende bunu çözdüm daha yeni çünkü artık e postaya girebiliyorum :)

Hocam eski mail adresine ulaşamayanlar için bir çözümde şu.İlçe milli eğitim sitelerinde yönetim panelinde sol tarafta bütün okulların yönetim panellerine ulaşılıyor.İlçe meb in sitesini güncelleyen arkadaşa rica edin sizin okulun eski web yönetim paneline girsin ve size bir kullanıcı tanımlayıp mail adresinizi eklesin. sorun çözülür.ilçe milli eğitimin yönetici panellerinde okulun eski ve yeni yönetim panellerine girilebiliyor.

bende de aynı sorun var ben şuan hiç bir şekilde giremiyorum. Bu konu umarım yakında çözülür çözen varsa lütfen bildirsin

lanet olsun!!!! bu ne iştir.... bir şifre uğruna çektiğimiz çileye bak....... :verymad: :verymad: :verymad:

BBNET
Geri