ip değiştirme için e mail eski posta kutusuna geliyor ama onun şifresini bilmiyorum? şifreyi okul da bilmiyor ne yapabilirim?
ilk panele girdiğimde kendi hotmaillimi tanımladım ama gelmiyor yetki bölümünden editör yapmıştım acaba ondan mı kaynaklı.. gelmiyor mail okulun mail adresine mi geliyor?mitto' Alıntı:ya da panele girebiliyorsanız yeni bir kullanıcı oluşturup kendi mail adresinizi tanımlayın. Bu sayede ip değişikliğinde sizin adresinize mail gelir. Ben bu şekilde çözdüm...
bilbil' Alıntı:ilk panele girdiğimde kendi hotmaillimi tanımladım ama gelmiyor yetki bölümünden editör yapmıştım acaba ondan mı kaynaklı.. gelmiyor mail okulun mail adresine mi geliyor?mitto' Alıntı:ya da panele girebiliyorsanız yeni bir kullanıcı oluşturup kendi mail adresinizi tanımlayın. Bu sayede ip değişikliğinde sizin adresinize mail gelir. Ben bu şekilde çözdüm...
bu kısmı çok saçma olmuş ıp değişti ne bu ya? her yerden girebilmem lazım
mitto' Alıntı:Keşke editör yerine yönetici yapsaydınız. Bende her ihtimale karşı 6 hesap var.Bu arada mail adresinize geliyordur. İstenmeyen postaya düşüyor genellikle. İstenmeyen postayı kontrol ettiniz mi?
Hocam ip değiştirme sorununu yeni bir kullanıcı tanımlayıp ve bu kullanıcının mail adresini hotmail, yahoo, gmail gibi bir e mail adresi verirsen ve o kullanıcı ile giriş yapılırsa problem çözülür.en azından ben böyle yapıyorum.tekinergun80' Alıntı:ip değiştirme için e mail eski posta kutusuna geliyor ama onun şifresini bilmiyorum? şifreyi okul da bilmiyor ne yapabilirim?
YusufULUCANLAR' Alıntı:Hocam ip değiştirme sorununu yeni bir kullanıcı tanımlayıp ve bu kullanıcının mail adresini hotmail, yahoo, gmail gibi bir e mail adresi verirsen ve o kullanıcı ile giriş yapılırsa problem çözülür.en azından ben böyle yapıyorum.
Hocam okulunuzun yönetim paneline girdiğinizde sol tarafta menüler arasında Kullanıcılar menüsü olacak. Oradan yeni bir kullanıcı adı tanımlayın. Kullanıcıya da yönetici hakları verin. MEBWEB yönetim Paneline girilemiyor. Resimleri açılınca aktarırım.bilbil' Alıntı:YusufULUCANLAR' Alıntı:Hocam ip değiştirme sorununu yeni bir kullanıcı tanımlayıp ve bu kullanıcının mail adresini hotmail, yahoo, gmail gibi bir e mail adresi verirsen ve o kullanıcı ile giriş yapılırsa problem çözülür.en azından ben böyle yapıyorum.
hocam o nasıl oluyor? konuyu açar mısınız?
Hocam resim ektedirbilbil' Alıntı:YusufULUCANLAR' Alıntı:Hocam ip değiştirme sorununu yeni bir kullanıcı tanımlayıp ve bu kullanıcının mail adresini hotmail, yahoo, gmail gibi bir e mail adresi verirsen ve o kullanıcı ile giriş yapılırsa problem çözülür.en azından ben böyle yapıyorum.
hocam o nasıl oluyor? konuyu açar mısınız?
solomonte' Alıntı:Arkadaş, evde de girebilmek için bir kullanıcı daha ekledim yönetici olarak.
Şifre için e-posta gelecekti ama bekle bekle bu saat oldu... Okuldan beş buçuk gibi çıkarken göndermiştim. Eve geldim bu saat oldu daha yeni geldi.
Tabi e-postadaki bağlantı süresi de çoooooktan geçti...
Ne diyeyim ben sizlere bilmiyorum ki... :shock: