IP çakışması hatası

Kodla Büyü

6fatma8

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
IP çakışması algılandı hatası veriyor bilgisayarım IP ayarlarına baktım otomotik IP adresi alda ayarlı
sürekli net bağlantım gidiyor nasıl çözebilirim bu sorunu

hocam modem arayuzunude gırın orada ip aralağına bakın kullanılan pc sayısını karsılamıyor olabılır ..Mesela 20 pc wardır -ip aralıgı 192.168.1.2 ile 192.168.1.15 tir .Otomatik ip dağıtıyorsa sorun bu olabilir gibi

btnotlari' Alıntı:
hocam modem arayuzunude gırın orada ip aralağına bakın kullanılan pc sayısını karsılamıyor olabılır ..Mesela 20 pc wardır -ip aralıgı 192.168.1.2 ile 192.168.1.15 tir .Otomatik ip dağıtıyorsa sorun bu olabilir gibi
modem arayüzüne kullanıcı adı ve şifreyi unuttum nasıl girebilirim :(

6fatma8' Alıntı:
btnotlari' Alıntı:
modem arayüzüne kullanıcı adı ve şifreyi unuttum nasıl girebilirim :(
hocam adres satırına (yaz+enter) 192.168.1.1 dene ya da 192.168.2.1 dene kullanıcı adı ttnet ya da admin şifre ttnet , root, 12345, admin deneyin hocam

hocam bendede aynı sorun vardı rc45 uclar standarta göre değilmiş bazıları değiştirdik derken tekrar kabloları taktık acces pointleri kurdum bu seferde
katlarda sorun çıktı acces pointleri de internet full ama tanmlanamayan ağ ünlem işareti falan görüyorum bende çözemedim ama ilk dediğim belki çözüm olabilir sana hocam ip çakışması gitti dediğim sorun geldi

BBNET
Geri