internet explorerda anasayfayı değiştiremiyoruz

Kodla Büyü

cigdemir_beylerbeyi

Site Gezgini
internete bu konuyla ilgili bir araştırma yaptığımda regeditten halletmeme yönelik yazılar vardı başalt-çalıştır-regedit dediğimde ise engelli diyor
sistem geri yükledim explorerı kaldırıp yeniden kurmaya çalıştım olmadı
mknetwork.net diye bir siede takılı kalmış durumda http:// ve net kısmı pasif gönüyor adres çubuğunda
nasıl yapıyım virüs taraması falan mı ama combofixle taratmıştım daha yeni bişey yok görünüyordu.
birde regediti nasıl açabilirm tekrar

Trojan yemişsiniz diye düşünüyorum hocam
eski ama kesin çözümlerden biride Ad-Aware Se... kolaygelsin hocam

cigdemir_beylerbeyi' Alıntı:
internete bu konuyla ilgili bir araştırma yaptığımda regeditten halletmeme yönelik yazılar vardı başalt-çalıştır-regedit dediğimde ise engelli diyor
sistem geri yükledim explorerı kaldırıp yeniden kurmaya çalıştım olmadı
mknetwork.net diye bir siede takılı kalmış durumda http:// ve net kısmı pasif gönüyor adres çubuğunda
nasıl yapıyım virüs taraması falan mı ama combofixle taratmıştım daha yeni bişey yok görünüyordu.
birde regediti nasıl açabilirm tekrar

register ayarlarına da giremiyorsanız sorununuz sadece ana sayfanın değişmemesi olabilir.

peki ne yapmalıyım ne önerirsiniz direk format mı atayım makinaya yada herhangi bişey yapamaz mıyım anti-virüs programı mı indireyeim temizler mi

hocam regalyzer diye bir program var kayıt defterini devre dışı olsa bile açıyor, internetten bulabilirsiniz...
ama trojan veya bir virüs ise siz registry de değişiklik yapsanız bile eski haline dönecektir... en iyisi hi jacker this ile taratın...

hocam bende aynı sorunla karşılaştım. hengi programı denediysem değiştiremedim. format atmak zorunda kaldım.

gönerilen dosyayı kurmaya çalıştığımda gene aynı uyarıyı veriyor yani kayıt defteri düzenleme devre dışı bırakılmış diye

bunu yazmıştım ben dosya için sağlun ama olmadı

bunu dene çalıştırınca çıkan uyarıya tamam de sonrada en üstteki butonu tıkla açılan bölümden Explorer ile ilgili bölümleri seçip Fix Cheked butonun tıkla halletmesi lazım.......

Ekli dosyalar

combofix programını kurup bi tarattırın hocam,googlede arattırdığınızda çıkar ücretsizdir.bunun yanısıra adaware programı kullanabilirsiniz, sorununuzu çözecektir..

Format atmadıysanız eklediğim Combofix'i çalıştırın. Regedit ayarları açılınca da ordan Explorer sorununu çözersiniz.

Ekli dosyalar

adsztc.png

Windows XP Sorun Giderici
Bu küçük program işinizi görecektir.Resimdende anlayabileceğiniz gibi kullanımı çok basittir.İstediğiniz işlemi yaptıktan sonra alttaki değişiklikleri kaydet butonuna bastığınızda bilgisayarınızı yeniden başlatmak isteyip istemediğiniz soracak.Yeniden başlatsanızda olur başlatmasanızda

Ekli dosyalar

içlerinden birini dene olmazsa diger yöntemlere başvur burda bir çok arkadaşım yöntem vermiş :tr:

BBNET
Geri