internet explorer 8 kaldıramıyorum yardım lütfen!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zeres
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zeres

Aktif Üye
merhaba arkadaşlar
explrer 8 de e okul a veri girerken sürekli sıkıntı çıkıyor. bü yüzden müdür yardımcımızın xp sp3 yüklü pc sinden explorer 8 ikaldırıp yerine explorer 7 yüklemek istiyorum
fakat program ekle kaldırdan explorer 8 i göremedim.
ayrıca gizli dosyaları göster dedikten sonra C:\WINDOWS\ie8\spuninst\spuninst.exe yi çalıştırınca da kalkıyormuş fakat onu da göremedim
your uninstaller kurdum fakat burdda kurulu programllarda explorer 8 i yine göremedim. sadece güncelleştirmeleri görünüyor.
pc yi ben kurmuştum. kurulumu tamamladıktan sonra windows updateden güncelleştirme yapmadım. explorer 8 i exe olarak kurmuştum.
explorer 8 i kaldırmak için sizce daha neler yapabilirim.

arkadaşlar yok mu cavap :(( illa format mı atmamız gerekiyor. yok mu başka çözüm yolu?

Gizli klasörleri görünür hale getirin,

C:\WINDOWS\ie8\spuninst dizinindeki spuninst.exe yi çalıştırın hocam

hocam eski tarayıcılar için tasarlanmış web sayfalarına girdiğinizde (Örnek; mebbis, e-okul) adres çubuğunun hemen sağında uyumluluk görünümü komutu çıkıyor. ona basınca web sayfasının çalışmasında herhangi bir sıkıntı çıkmaz. örneğin mebbis şifresi değiştiriken hata veriyor fakat uyumluluk görünümünde çalıştırırsanız sorun çıkmıyor.

program ekle kaldırda WINDOWS BİLEŞEN EKLE KALDIR seçeneği var.oradan kaldıracaksın hocam.

netame' Alıntı:

gizli klasörleri göster dedim fakat ie8 klasörü yok malesef gözükmüyor yinede

alfa-turk' Alıntı:
hocam eski tarayıcılar için tasarlanmış web sayfalarına girdiğinizde (Örnek; mebbis, e-okul) adres çubuğunun hemen sağında uyumluluk görünümü komutu çıkıyor. ona basınca web sayfasının çalışmasında herhangi bir sıkıntı çıkmaz. örneğin mebbis şifresi değiştiriken hata veriyor fakat uyumluluk görünümünde çalıştırırsanız sorun çıkmıyor.

bu dediğiniz uyumluluk görünümünü kulllanmaya başladık ondan sonra pek bi şikayet gelmedi ama yinede ben bu ie8 i naıl kaldırıcam bir türlü çözemedim kafama takıldı

elrond' Alıntı:
program ekle kaldırda WINDOWS BİLEŞEN EKLE KALDIR seçeneği var.oradan kaldıracaksın hocam.

dediğiniz yerden exploreri kaldırdım fakat değişen bişey olmadı yine malesef ie8 i kaldıramıyorum

zeres' Alıntı:
netame' Alıntı:

gizli klasörleri göster dedim fakat ie8 klasörü yok malesef gözükmüyor yinede

tekrar kontrol ettim bende gözüküyor, ilginç..

microsoftun resmi sitesinde sp3 yüklü ise kaldıramazsınız, önce sp3 ü kaldırın sonra sonra ie8 i kaldırın diyor

http://support.microsoft.com/kb/950719

BBNET
Geri