internet bankacılığı-memnuniyet-arayüz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Halk bankası ile çalışmadım internet şubesinide kullanmadım ama ziraat bankasının kullanımıda arayüzüde çok basit ve kullanışlı... fatura ödemelerinde ücret yok eftde 1tl ücret var..

arkadaşlar ingbank internet şubeside oldukça güzel. Hiç bir işlem için ek masraf çıkarmıyorlar. havale eft ücretsiz. ing günlük paket e üye olursanız. otomatik ödeme olarak 2 fatura girişi yaparsanız. kredi kartı aidat bedeli , hesap işletim bedeli almıyorlar. 1 senedir çalışıyorum çok memnunum. işin enteresan kısmı otomatik ödeme talimatı verdiğiniz fatura bedelinin %2 sini size bonus olarak iade ediyorlar.

not : fena reklam olmamış , reklam bedeli isteğinde bulunmam lazım

iş bankasına gıcık oluyorum. Çok gereksiz güvenik önlemleri var. Giriş için 6-7 dakika şifre girmekle uğraşıyorsun.
şifre gir, parola gir, cep kodu gir, anında şifre gir, tek kullanımlık şifre gir. Usandırıyor.

4 tane bankanın kullandım, ama sade ve kullanışlı olduğu için Halkbankta istediklerime daha rahat ulaşıyorum.

1. işbank
2. garanti

Kötü yanları:
eft ve fatura ücretleri kesiyorlar

işbankası kadar açgözlü bir banka görmedim. ota b.a para kesiyorlar halkbankı tek geçerim.

Garanti, işbankası, ziraat, Vakıfbank,halkbank hepsinin internet bankacılığını kullandım, hala kullanıyorum.

Bunlardan maaş müşterisi olmadığım halde halkbankası nın internet bankacılığı süper. Hem eft,havale ücretsiz hem de menüsü çok kullanışlı.

ing maaş müşterisiyiz ilçe olarak çok memnunum hem internet bankacılığından hem de başka bankamatiklerden para çekerken de kesinti olmuyor süper süper..:)

easytr' Alıntı:
internet bankacılığı işlemlerinde 5 farklı bankadan şifrem olsada en memnun kaldığım banka halkbankası. ilk sebebi maaş müşterisi olun olmayın her türlü havale,eft v.b işlemden kesinlikle ücret almıyor. diğer güzelliği ise arayüzü sade ve kullanışlı. sizlerin bu konudaki tecrübeleri neler? maaş müşterisi olmadan ücret almayan başka bankalar var mı?

halk bankası kötü:
halkbankasından diğer bankanın kredi kartına eft gönderme işlemi yaparken kredi kartı numarasını yazınca otomatik şube ve isim bulmuyor.
tarayıcı kullanıcı adını kaydediyor

"Altın Örümcek Web Ödülleri’nde TEB Pratik İnternet Şubesi, İnternet Bankacılığı kategorisi halk oylamasında en yüksek oyu alarak Halkın Favorisi seçildi."
Kullanan bilir...

iş bankası, hsbc ve garantiyi kullanıyorum..iş bankası internet bankacılığından nefret ediyorum, giriş için telefondan cep aktivasyona giriyosun kaç kere şifre vs. giriyosun çok sinir bozucu..bunlar içinde en iyisi garanti..arayüzü de kullanışlı..

BBNET
Geri