M mezbele Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 277 13 Mayıs 2011 #1 Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [B-1] ses kartının driver ını bulamıyorum elinde olan ya da link verebilecek olan var mı?
Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [B-1] ses kartının driver ını bulamıyorum elinde olan ya da link verebilecek olan var mı?
Y yusufsemi Site Gezgini Mesajlar 63 13 Mayıs 2011 #2 Bu ses driveri geçen gün beni bayağı uğraştırdı. En sonunda anakartın üreticisinin sitesinden bulmuştum. Yalnız benimki ICH9 idi. İstersen anakartının sitesine bir bak...
Bu ses driveri geçen gün beni bayağı uğraştırdı. En sonunda anakartın üreticisinin sitesinden bulmuştum. Yalnız benimki ICH9 idi. İstersen anakartının sitesine bir bak...
G gismoil Site Gezgini Mesajlar 90 13 Mayıs 2011 #3 everest, driver genius vb. programlarla chipsetini öğren daha sağlıklı sonucu gidersiniz sayın öğretmenim.
everest, driver genius vb. programlarla chipsetini öğren daha sağlıklı sonucu gidersiniz sayın öğretmenim.
zambak06 Aktif Üye Mesajlar 205 9 Ekim 2014 #4 ya bende win7 driverinı bulamıyorum. anakart adı: asus p5gd1 pro anakart chipseti: intel grantsdale i915p
ya bende win7 driverinı bulamıyorum. anakart adı: asus p5gd1 pro anakart chipseti: intel grantsdale i915p