S semrabelen Site Gezgini Mesajlar 53 7 Aralık 2011 #1 hizmet içi eğitim için intel öğretmen programına başvuran arkadaşlar içerik ve kursun işleyişi hakkında bilgi verebilirler mi?
hizmet içi eğitim için intel öğretmen programına başvuran arkadaşlar içerik ve kursun işleyişi hakkında bilgi verebilirler mi?
Kaiser Soze Site Gezgini Mesajlar 65 7 Aralık 2011 #2 intel öğretmen projesi pert oldu ex oldu artık fatih projemiz var nur topu gibi
H hbalta Site Gezgini Mesajlar 88 7 Aralık 2011 #3 2 yıl önce intel kursuna zorunlu dediler diye gittik. yurt dışından aynen türkiyeye uyarladıkları için bize saçma geldi. çok da verim alamadık.
2 yıl önce intel kursuna zorunlu dediler diye gittik. yurt dışından aynen türkiyeye uyarladıkları için bize saçma geldi. çok da verim alamadık.
nosTRa Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,313 7 Aralık 2011 #4 semrabelen' Alıntı: hizmet içi eğitim için intel öğretmen programına başvuran arkadaşlar içerik ve kursun işleyişi hakkında bilgi verebilirler mi? Genişletmek için tıkla ... hocam uzaklaş ordan...
semrabelen' Alıntı: hizmet içi eğitim için intel öğretmen programına başvuran arkadaşlar içerik ve kursun işleyişi hakkında bilgi verebilirler mi? Genişletmek için tıkla ... hocam uzaklaş ordan...