installation dizini kaldırdım ama aynı mesajı veriyor

Kodla Büyü
arkadaşlar, şu joomla furyasına bende katılayım dedim ama hevesim kursağımda kaldı.yüklemesi ayrı bi sorundu oluşturması ayrı bi sorun(yani benim için öyle) o kadar uğraştan sonra sonunda kurdum. ancak bi uyarı verdi installation dizinini kaldır diye, bende kaldırdım ama hala ayn uyarıyı veriyo...site açılmıyor. admine girmeye çalıştım ona da web sayfası görüntülenemiyor diyor...valla bişiler eksik ama ben bulamadım.umarım siz yardımcı olusunuz... teşekkürler :D

sağol arkadaşım uğraşa uğraşa çözdüm sorunu ilgin için teşekkürler. yalnız şimdi başka bi sorunla karşı karşıyayım.admin kullanıcı adı ve şifresini kabul etmiyor.tüm ihtimalleri denedim..yani gene başlayamadım şu site yapımına....çok karışık yaaa... :cry:

2 yöntem var.
1. si Joomlayı baştan kurmak
2. si PhpMyAdmin üzerinden elle şifre vermek

başka çözümüm yok buna :)

teşekkürler cevabın için, joomlayı tekrar kurma cesaretim yok valla!!!canım çıktı kurarken dedim ya yeniyim bu işte diye...ikinci seçeneğin için phpmyadmine girdim ancak elle nerden değiştirebilirim onu bi türlü bulamadım...
hosting hizmeti aldığım yerden araştırdım bi dosya indirtiyor onu kopyalatıp, ftp yaptırıyo.sonra şifrenin admin olması gerekiyomuş.denedim ama olmadı...bende mi bi sorun var.... :cry:

cpanelden phpmyadmine girdim...sonunda username ve password u buldum değiştirdim..ancak administratordan gene açamadım. :?
hırs yaptım valla öğreneceğim şu joomlayı....ya cpanel ingilizce bide. acaba yanlış yerdeki şirfeleri mi değiştiriyorum...

phpMyAdmin ====Data Base şeçin====jos_users düzenle diceksiniz=====hangi üyenin şifresi sıfırlancaksa o üye isminin üzerinde düzenle diceksiniz====password yazan kısma aşağıdaki kodları ekliceksiniz

e10adc3949ba59abbe56e057f20f883e

admin şifreniz 123456 olacak

Teşekkürler hocam,bir türlü değişmiyoedu şifrem....başka bir sitedede aynı yöntemi duymuştum, işime yaradı. yinede sağol.ancak şifreyi başka bir şeye değiştiremezmiyim...illa 123456mı olmalı? orayı hala çözemedim :roll:

Joomlada admin şifresi değiştirme diye aratırsanız google'dan bir çok sayfa çıkacaktır.

siz şifrenizi yazıyorsunuz, sitede Md5 algoritmalı bir kutucakta, kriptolanmış şifrenizi elde edersiniz. Onu da phpMyAdmin'de "123456" yaptığınız yöntem gibi kaydettiğinizde yeni şifreniz az önceki siteden aldığınız şifre olacaktır. Kolay gelsin.

http://www.teachmejoomla.net/joomla...or-recover-joomla-administrator-password.html burda bir örnek var.

hocam ne sıkıntı yapıyorsun ki! panlden de admin şifresini düzeltemedim diyorsan joomlayı yeniden kur. sen şimdi kurulumdaki installation sorun bir daha karşıma çıkarsa falan diye korkuyorsun ama onun da çözümü çok kolay! yapman gereken şu anda kök dizinde var olan dosyalarını ftp den değil panelden kaldırmak. ilginçtir ama eğer dosyalarını bu şekilde kaldırıp kurulumdan sonrada installation dizinini bu şekilde silersen hiçbir sorun yaşamayacağını göreceksin.şimdiden kolay gelsin!

BBNET
Geri