ingilizce öğretmenliğine geçiş yapmak istiyorum

Kodla Büyü

bilisim5587

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 3 yıldır böteciyim ve ingilizce okumaya karar verdim. Açıköğretim programlarında ingilizce olmadığını gördüm. İstanbulda hangi üniversitede ingilizce okumamı önerirsiniz. Tam olarak hangi sınavlara girmem lazım alan değiştirmek için?
Açıköğretim okuyan arkadaşlar, hangi bölümü önerirsiniz?

Fikir fena değil. Ingilizcecilere ıvır zıvır iş kilitlemezler hem. Dersini verir çıkar. Üniversite sınavına dilden gireceksin.

Ben mezun olduğum sene açıköğretim ing öğrt ne basladım son kez aldı girdiğim yıl lys dil puanıyla sonra kontenjanları kapattı ve bu sene bitiriyorum hocam hayırlısıyla. Ama muafiyet olmadığı için tüm eğitim derslerini tekrar aldım başka bir üniversisede derslerimi saydırıp 3 senede bitirebilirdim ama pişman değilim. Açıköğretimin ingilizce ogretimi ve geçme notları ing ogrt için tüm universitelerden daha yuksekingilizce derslerde geçem notu 70. 2 sene yuzyuze eğitim gordum iki seneside stajları hariç açıöğretim. Lysye girip dil puanı alın ve tercih edeceğiniz üniversitelerin ders saydırmalarını araştırın derim. Bu sene kpss ingilizce alanıyla girip atanmaya calışıcam. Birde ingilizce öğretmenliğinde alan var tabiki onunuzde

bende fen edebiyat matematiğe kaydoldum ama nasıl okuyacam bilmiyorum

benim bi arkadaş da 2. öğretim harita mühendisliğine kaydoldu. gündüzleri sınıf öğretmeni, akşamları da üniversite okumayı düşünüyor.

ilyas33' Alıntı:
bende fen edebiyat matematiğe kaydoldum ama nasıl okuyacam bilmiyorum
aynen hocam ben de.
akü mat bölümüne kaydoldum bu sene
bitirebilir miyim bilmiyorum ama İNŞALLAH OLUR diye umud ediyorum.
Allah yardımcımız olsun...

Benimde sürekli fikirlerim değişiyor.Bazen okuyacağım bölümde öğretmenlik olacaksa bir anlamı yok diyorum bazen bu böyle devam etmez diyorum.Sürekli soru işaretleri.Etrafımdaki öğretmen arkadaşların imrenerek baktığı ancak benim sürekli şikayetçi olduğum ne olduğunu anlamadığım bir bölüm bu.Ünv sınavına girdim ilköğretim mat da geliyor du ancak aynı şeyleri tekrar yaşamak istemedim tercih etmedim.Şu an ek kontenjan lara bakabilirim diye düşünüyorum.Yaazdıklarımdanda anlaşılacağı üzere çok kararsız kalıyorum.

Ben İngilizce öğretmeniyim ama 3 yıldır BTR'lik yapıyorum. Dünya varmış diyorum.
LYS-5 sınavına girip Türkçe ve sosyal yapmalısınız hocam. Matematik de az da olsa puan getiriyor.
Başarılar.

BBNET
Geri