imdatt ga-ma78gm-s2h anakartım calısmıyor

Kodla Büyü

stattlich

Aktif Üye
ga-ma78gm-s2h anakartım calısmıyor. güc kaynagını degiştirdim olmadı fan çalışıyor erkenda görüntü yok klavyede tepki yok. power dügmesine uzun basıoyorum kapatmıyor. dedim power supp.leden kaynaklanıyordur sıfır aldım denedim gene aynı gene aynı. ramleri soktum yok. ram sökülü çalışıtıroym buzzer otmuyor. dedim buzzer arızalıdır baska pc de denedim buzzerda sağlam. sorun ne olabilir

stattlich' Alıntı:
ga-ma78gm-s2h anakartım calısmıyor. güc kaynagını degiştirdim olmadı fan çalışıyor erkenda görüntü yok klavyede tepki yok. power dügmesine uzun basıoyorum kapatmıyor. dedim power supp.leden kaynaklanıyordur sıfır aldım denedim gene aynı gene aynı. ramleri soktum yok. ram sökülü çalışıtıroym buzzer otmuyor. dedim buzzer arızalıdır baska pc de denedim buzzerda sağlam. sorun ne olabilir
elektriği kesip bios pilini söküp biraz bekleyin ve tekrar takın.Anakartı dışarda çalıştırmayı deneyin...
Anlattığınız tablo iç açıcı değil sonuç alamazsanız garantiye garantisi yoksa Anakartınız Gigabyte da olsa Çizgi elektroniğe gönderirseniz hallederler...

evet bak bu çizgi elektronik olayını unutmusum. hocam pili soktum onu yaptım hatta işelmcisiz anakrt testi yaptım buzzer otmedi. ramsiz taktıgımda bu sefer hiç tepki vermiyordu. ram slotlarını alkollu bezle sildim bekledim. pc cpu fanı donuyor lakin ne buzzer nede klavye tepki veriyor. power düğmesini soketinden kısa devre yapıyom bekliyom kapatmıyorda yani gücüde kesmiyor. accaba power suppley işlemciye gerekn gücü aktramıyormu. bide işlemciyi sökerken resmen işlmeci fanın altındaki sogutuuya yapısmıs. ya fazla ısınmıs işlemci sonra işelmciyi test ettim yok yemedi gene. offfffffffff. bu çizgi elektronik sorunu bulmak için ücret talep ediyormu acaba

BBNET
Geri