ilkokul ve ortaokul

Kodla Büyü

hamuş

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bizim okulun 4 yıl sonunda ilkokul mu ortaokul mu olacağı belli değil şuan aldığımız kurum kodlarıyla site yapımına başladığım zaman ilkokul olarak açtı sayfayı ben ortaokul kısmı için ayrı bir site mi yapacam yeni alan adı alarak yoksa farklı bir şey var mı sizler ne yapıyorsunuz müdürüm ayrı olacak diyor ama

bizimki aynı sayfada olsun istiyor. ama sitede öyle bir ayrım yapamayız. kurum koduna göre girince otamatik ilkokul ya da ortaokul diye ayırıyor zaten.

hamuş' Alıntı:
arkadaşlar bizim okulun 4 yıl sonunda ilkokul mu ortaokul mu olacağı belli değil şuan aldığımız kurum kodlarıyla site yapımına başladığım zaman ilkokul olarak açtı sayfayı ben ortaokul kısmı için ayrı bir site mi yapacam yeni alan adı alarak yoksa farklı bir şey var mı sizler ne yapıyorsunuz müdürüm ayrı olacak diyor ama
Hocam ilkokul için ayrı, ortaokul için ayrı kurum kodu vermeleri lazım. Bizim okulda aynı sizinki gibi. Ben de şuan 2 kurum kodu ve 2 site var.

umus1979' Alıntı:
bizimki aynı sayfada olsun istiyor. ama sitede öyle bir ayrım yapamayız. kurum koduna göre girince otamatik ilkokul ya da ortaokul diye ayırıyor zaten.
evet hocam iste otomatik ayırıyor orda takıldım bende. Bide müdüre milli eğitimden ayrı ayrı kurum mail adresi vermişler ortaokul mail adresiyle girdiğimde açmıyor zaten anlamadım

arkadaşlar bende ortaokul kurum koduyla giriş yaptım kabul etmedi. ilkokul kurum koduna aktivasyon maili attı. sitede ilköğretim olarak yayınlandı. nasıl düzeltebilirim?

BBNET
Geri